İkiside yok wifi adaptör taktım sürücü bulunamadı hatası aldım nasıl yaparım kaldım lütfen yardım edinWIFI sürücüsü veya Ethernet ile bağlanmanız gerekiyor.
Başka bir bilgisayar ve usb varmı?İkiside yok wifi adaptör taktım sürücü bulunamadı hatası aldım nasıl yaparım kaldım lütfen yardım edin
Yok malasefBaşka bir bilgisayar ve usb varmı?
Deneyecem hemen inşallah olurAndroid cihazınız varsa şarj kablonuz ile bilgisayara bağlayıp telefonunuzdaki interneti (wifi veya mobil veri fark etmez) bilgisayara aktarabiliyorsunuz.
Ağ paylaşım ayarları menüsünde şarj kablosunu taktığınızda aktif olacak "usb ile internet paylaş" gibi bir ayar aktif olacaktır. Açtığınızda paylaşım yapacaktır.Android cihazınız varsa şarj kablonuz ile bilgisayara bağlayıp telefonunuzdaki interneti (wifi veya mobil veri fark etmez) bilgisayara aktarabiliyorsunuz.
Şarj aletinin ucu taypsi o yüzden girmiyor kasayaAğ paylaşım ayarları menüsünde şarj kablosunu taktığınızda aktif olacak "usb ile internet paylaş" gibi bir ayar aktif olacaktır. Açtığınızda paylaşım yapacaktır.
iki ucu da mı type-c ? Standardı bir ucu usb, bir ucu type-c olur, yok mu sizde?Şarj aletinin ucu taypsi o yüzden girmiyor kasaya
Yok vallahi iki ucuda taypsi komşunun modemi balkondan alayım bari kablo ile anca böyle geçerim gibi duruyor ulan microsoft senin ben yapacağın işiiki ucu da mı type-c ? Standardı bir ucu usb, bir ucu type-c olur, yok mu sizde?
Bluetooth ile atın bilgisayara denemeye değer.Yok vallahi iki ucuda taypsi komşunun modemi balkondan alayım bari kablo ile anca böyle geçerim gibi duruyor ulan microsoft senin ben yapacağın işi
Shift+F10 tuşuyla cmd ekranını açın. Daha sonra oobe\bypassnro kodunu kopyalayın ve çevrimdışı kurulum yapın.Burda kaldım nasıl geçerim bağlantım yok
Alıntıyı görüntüle