Yardım Yardım Mac mi Windows

Huawei markasının intel işlemcili modelleri yazılımcılar için birebir hem hafif hem performanslı hatta Intel Evo Platformlu cihazlar aşırı stabil ve pil ömrüde vaat ediyor. M2 Apple modelleri genellikler grafiker tercihi olur
@HmzaY nin de benim de dediğim gibi Linux elbet karşılaşacağın bir şey siber güvenlikte.
linux u sanal pc olarak Windows da da kursam yine sıkıntı cıkarmı

HP Omen 16-C0030NT AMD Ryzen 9 5900Hx 32 GB RAM 1 TB SSD 8 GB AMD RX6600 Freedos 16" FHD Taşınabilir Bilgisayar 556H0EA
https://www.hepsiburada.com/hp-omen...Q?magaza=MTBİLİSİM&url_src=ios-product-detail
Bu bilgisayar nasıldır alınır mı?
Windows da alırsam sanal bilgisayar kurup linux onada kurmam lazım
Mac yada Windows da alırsam her türlü sanal bilgisayar kurmam lazım
@HmzaY nin de benim de dediğim gibi Linux elbet karşılaşacağın bir şey siber güvenlikte.
Huawei markasının intel işlemcili modelleri yazılımcılar için birebir hem hafif hem performanslı hatta Intel Evo Platformlu cihazlar aşırı stabil ve pil ömrüde vaat ediyor. M2 Apple modelleri genellikler grafiker tercihi olur
Dual boot gibi seçeneklerin de var. Sanal gitmek istiyorsan M2 de alabilirsin. Gönlün ona kaymış gibi ama dediğim gibi sıkıntı çıkacaktır.

Hayır, versen de sıkıntılar çıkabiliyor sağlıklı çalışmıyor.

Kullanım amacına göre değişir, bir de 12.nesil işlemcilere dual boot MAC yapılamıyor. İşlemcinin IGPU'su desteklenmiyor çünkü alırken dikkat etmek gerek.

Oyun felan oynamayı düşünmüyorum önemli olan bana performans pil ömrü vb
O zaman pil ömrü ise amacınız neden Omen cihaz tercih ediyorsunuz ki? MAC veya Zephyrus tercih edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,402
Üyeler
187,672
Son üye
AresSalamanca
Geri