Yardım Windows mu mac mi

BleeD

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
32000
Merhaba iyi günler ben bilgisayar programcılığı 1. Sınıf öğrencisiyim ilerde siber güvenlik alanında iş yapmak istyorum. kendime laptop almak istiyorum nasıl laptop önerirsiniz
Benim bulduklarım aşşağıda önerilere açığım

1. mac pro 16gb ram 256gb ssd
2. Huawei d16 i7 12700h
3. Hp omen d-c0030nt modeli

Mac bence mantıklı bir seçim. Kullanım ömrü açısından.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
siber güvenlikte linuxa ihtiyacın olacak, sanallaştırmada windows önde ya da direkt linux dual boot kurarsın

Hayatinds hicbir zaman korsan birsey kullanmiyacagina inaniyorsan mac
Ama o meslekte imkansiz dir heralde bir bilgim yok tabi tahmin o yuzden win

Windows cihaz alırsanız 10.nesil'den yukarı işlemciler ile dual boot MAC yapamayacaksanız, ben olsaydım mac cihaz alırdım.

Sanırım MacOS daha işlevsel olacaktır.

Sanırım MacOS daha işlevsel olacaktır.
Windows cihaz alırsanız 10.nesil'den yukarı işlemciler ile dual boot MAC yapamayacaksanız, ben olsaydım mac cihaz alırdım.
siber güvenlikte linuxa ihtiyacın olacak, sanallaştırmada windows önde ya da direkt linux dual boot kurarsın
Önür bilgisayarların özelliklerini yazmayo unutmuşum
1. mac pro 16gb ram 256gb ssd
2. Huawei d16 i7 12700h işlemci 16gb ram
3. Hp omen d-c0030nt modeli (amd r9 5900hx ekran kartı amd 6600m 32gb 3200mhz ram)

Siber güvenlikte iş yapacaksan Linux'a ihtiyacın olacak. O yüzden freedos bir cihaz alman daha mantıklıdır.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Siber güvenlikte iş yapacaksan Linux'a ihtiyacın olacak. O yüzden freedos bir cihaz alman daha mantıklıdır.
Linux sanal bilgisayar olarak kurmam lazım
Bilgisayar programcılığında gördüğüm dersler için

Linux sanal bilgisayar olarak kurmam lazım
Bilgisayar programcılığında gördüğüm dersler için
Sanal bilgisayarda yeterince iş yapılabilir mi bilmiyorum. Ama FreeDOS cihazlarda Windows ve Linux dual boot olarak kurulabilir?

hocam belki virüsler ile uğraşacaktır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ondan dolayı sanal makinede kullanmak istiyor olabilir

Geri