Yarım klavye önerisi

Mvnmt35

80+
Reaksiyon skoru
53
Arkadaşlar merhaba laptop için oyun oynarken wasd boşluk gibi tuşlar yeteceği için yarım küçük bir klavye istiyorum taşınabilir olması açısından ve laptop klavyesinde yazı yazarım.
oyun oynarken laptop klavyesi rahat olmuyor çünkü biliyorum çok üretilen bir model değil artık ama dandikde olsa kesinlikle bu klavyeden istiyorum işimi bu görücek çünkü ne önerirsiniz mesela bunu buldum daha iyisi varmı bunların ?

yada bunlar kötü sanırım en düşük yüzde 60 klavye var onlarda olur sadece olabildiğince kompakt olsun çantada fazla yer kaplamasın birde soldaki shift büyük olsun bütçem yüksek yeterki iyi ve istediklerimi karşılasın illa rakam lazımsa 3k-4k diyebilirim tabi siz en mantıklı f-p olanı önerirseniz sevinirim

yada bunlar kötü sanırım en düşük yüzde 60 klavye var onlarda olur sadece olabildiğince kompakt olsun çantada fazla yer kaplamasın birde soldaki shift büyük olsun bütçem yüksek yeterki iyi ve istediklerimi karşılasın illa rakam lazımsa 3k-4k diyebilirim tabi siz en mantıklı f-p olanı önerirseniz sevinirim
İlk attığınız model kablolu olduğu için kablolulara da baktım, bu atacağım ürün güzeldir hem kablosu ayrılabildiği için çantada taşıma sırasında kablonun yıpranması gibi bir durum da olmaz.
İsterseniz biraz daha yüksek fiyatlara kablosuz çalışabilen modeller de vardır

İlk attığınız model kablolu olduğu için kablolulara da baktım, bu atacağım ürün güzeldir hem kablosu ayrılabildiği için çantada taşıma sırasında kablonun yıpranması gibi bir durum da olmaz.
İsterseniz biraz daha yüksek fiyatlara kablosuz çalışabilen modeller de vardır

Butce artabilirde ne kadar artmasi lazım.
Bu attığınız model hot swap falan iyi gibi duruyor bu iş görmezmi

Buna bütçe çıkar mı 100 tl de kuponu var

Kablolu olması sorun değilse bu klavye fazlasıyla iş görecek bir klavye. Benden sonra bir arkadaş aynı klavyenin daha ucuz bir versiyonunu atmış 100 lira da kuponu var demiş, mantıklı gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekleme: Klavye çok az daha büyüyor ama kablosuz özellik kazanıyor, win60 daha profesyonel bir klavye olsa da F65 daha kullanışlı bence kablosuz olmasıyla:

Son düzenleme:

Buna bütçe çıkar mı 100 tl de kuponu var
Bu klavye iyi gibi duruyor işte kablolu olması sorun değil sadece o kablo tak çıkarli olursa iyi olur çantada taşırken söküp taşınabilir

Birde switch nasıl bunun hotswap olmasida iyi aslında.
Masaüstü pc de var bende ondada asus rog scope 2 96 var ağır ama.

Son düzenleme:
Bu klavye iyi gibi duruyor işte kablolu olması sorun değil sadece o kablo tak çıkarli olursa iyi olur çantada taşırken söküp taşınabilir

Birde switch nasıl bunun hotswap olmasida iyi aslında.
Masaüstü pc de var bende ondada asus rog scope 2 96 var ağır ama.
Kablosu zaten tak çıkarlı kanka aynı şarj aleti kablosu gibi

Arkadaşlar merhaba laptop için oyun oynarken wasd boşluk gibi tuşlar yeteceği için yarım küçük bir klavye istiyorum taşınabilir olması açısından ve laptop klavyesinde yazı yazarım.
oyun oynarken laptop klavyesi rahat olmuyor çünkü biliyorum çok üretilen bir model değil artık ama dandikde olsa kesinlikle bu klavyeden istiyorum işimi bu görücek çünkü ne önerirsiniz mesela bunu buldum daha iyisi varmı bunların ?

fikrimce blue switch önermem, çok sesli oluyor. tabi dersen sesten ben/ailem rahatsız olmaz o zaman alabilirsin. sessiz istersende red switch var

red switchte sesli ama daha az sesli

Geri