Yarın İndirimle Gelicek Olan Klavye

Reaksiyon skoru
172
Beyler Apo reisin insta hikayesinde paylaştığı yarın videoya gelicek klavye sizce ne ve fiyat bandı olarak kaça gelir

Asus olarak düşündüm ben. Hikayede gözüktüğü üzere pakette bir kağıt gibi bir şey var şeffaf ambalajın içerisinde. Onu sadece Asus ekipmanlarda görmüştüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bu.
Şimdiden söyleyeyim
Logitech marka olacak büyük ihtimal. (O beyaz şey, garanti belgesi büyük ihtimal ve Logitechde bu tarz oluyor.)
Ayrıca resimdeki Logitech Mouse bence soldaki detaya baktım.

Şimdiden söyleyeyim
Logitech marka olacak büyük ihtimal. (O beyaz şey, garanti belgesi büyük ihtimal ve Logitechde bu tarz oluyor.)
Ayrıca resimdeki Logitech Mouse bence soldaki detaya baktım.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Aldığım Asus üründen çıkmıştı ve ne yapacağımı bilmiyordum. Kutuda bağlı şekilde kalması daha mı iyi ?

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Aldığım Asus üründen çıkmıştı ve ne yapacağımı bilmiyordum. Kutuda bağlı şekilde kalması daha mı iyi ?
Sorun değil , eğer oradaki şey garanti kağıdıysa ne olur ne olmaz sakla derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam fiyatı tahminen hangi aralıkta olacak
Bilemiyorum zaten kesin demedim tahminde bulundum, ayrıca güzel fiyatta olur ürünler. Piyasanın altında fiyatlar olur.

Beyler konu ile alakasız fakat fiyatı indirim de olduğunu gören arkadaşım attı bana da.
Sizce fiyatı uygun mu ? Ve uygunsa da haber vermek için paylaşmak istedim ve ciddi bir indirim mi değil mi bilmediğim için de konu açmak istemedim.
Paylaşıyorum siz bakın ve güzelse fiyatı alırsınız ve 1 Adet stok kalmış bilginiz olsun.

Beyler konu ile alakasız fakat fiyatı indirim de olduğunu gören arkadaşım attı bana da.
Sizce fiyatı uygun mu ? Ve uygunsa da haber vermek için paylaşmak istedim ve ciddi bir indirim mi değil mi bilmediğim için de konu açmak istemedim.
Paylaşıyorum siz bakın ve güzelse fiyatı alırsınız ve 1 Adet stok kalmış bilginiz olsun.

Bunun yeri burası değil dostum.
Konu açabilirsin, model olarak güzel fiyat, çip olarak daha uyguna da var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,716
Üyeler
185,935
Son üye
canxpz
Geri