Öneri Gerçek mekanik klavye önerisi

Reaksiyon skoru
27
Şu anda kullandığım Logitech G213 Prodigy'den pek memnun değilim, özellikle de tuşları ne basıyor ne basmıyor gibi bir şey. Gerçekten mekanik Switch'li ve tepkime süresi iyi olan klavye arıyorum, fiyat olarak da ne ucuz ne pahalı arası ortalama bir şey.

Şu anda kullandığım Logitech G213 Prodigy'den pek memnun değilim, özellikle de tuşları ne basıyor ne basmıyor gibi bir şey. Gerçekten mekanik Switch'li ve tepkime süresi iyi olan klavye arıyorum, fiyat olarak da ne ucuz ne pahalı arası ortalama bir şey.
Tık tık tuş başımı istiyorsan blue switch Alıcan. Tepkime hızı istiyorsan da speed silver Alıcan. Bu konuda en iyisi suanlik xpg summoner yada indirimlerden Asus rog strix scope rx önerebilirim.
Post automatically merged:

Red switch istemiyor galiba.

kime göre ucuz, kime göre pahalı, kime göre ortalama? Fiyat belirtmeden sana yardımcı olamayız.

Ben Akko 3087ds horizon aldım sesleri çok tatlı baya güzel klavye ama rgb yok ve hotswap da değil. Bunun yerine 5075s falan da bakabilirsin. Amazon indirimleriyle baya uygun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,188
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri