Yatay geçiş tavsiyesi

koc1283

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar Kıbrıs'ta hukuk okuyorum 1. Sınıfım bu senenin sonunda yatay geçiş yapmak istiyorum istediğim üniversitenin istediği not en az 2.60 ama 2 kişi alıyorlar yurtdışından notum ortalama kaç olursa yatay geçiş yapabilirim

Arkadaşlar Kıbrıs'ta hukuk okuyorum 1. Sınıfım bu senenin sonunda yatay geçiş yapmak istiyorum istediğim üniversitenin istediği not en az 2.60 ama 2 kişi alıyorlar yurtdışından notum ortalama kaç olursa yatay geçiş yapabilirim
Seninle birlikte aynı yere başvuru yapanlarin arasından en yüksek puanlıdan en aza doğru sıralıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende senin gibi yapicam seneye, ama babam asker olduğu için 1 sene unide okuduktan sonra tayini Türkiye'ye çıktığı için YÖK un 24. Maddesi gereği kontenjan gerekmeden yatay geçiş yapabiliyorum, seninde böyle bir imkanın varsa kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,659
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri