yavaş wifi hizi sorunsali

Reaksiyon skoru
37
merhaba huawei g658 modemim ve 75 mbit internetim var ama modemde 5g olmadigi icin 2.4 ghz ile wifiyi kullanmak bir çile oluyor dizi film bile izleyemiyorum yavaş olduğu için modem dibinden 2 mbit uzaklaştıkça 500 kb falan aliyorum internette dolaşırken şu ürünü gördüm. https://ty.gl/rccelpcl9b hız sorunuma çözümü olur mu kaç mbit hiz alabilirim bide yardimci olur musunuz sanirim 5ghz si var cihazin

modemin wifisi arızalı olabilir modem ayarlarına gir (genelde 192.168.1.1)orda wifi 40mhz kanal 11 sadece 11n yap (yoksa 11bgn kalsın)
2.4ghz modemler max35mbps falan verir hız 5ghz modem veya link attığın router alıp kablolu bağlarsan 5ghz kullanabilirsin 75mbps hız alman lazım 5ghzde telefonların çoğu destekliyor artık eski leptoplar desteklemez 5ghz bilgin olsun

fiber modemlerde de köprü özelliği var bulabilirsen uygana. kablolu bağlanıp wifi paylaşabilirsin

5ghz destekli modem uygun fiyata bulabilirsen al bu şekilde 2 modem bağlaman gerekir prize. sadece modem kullanman daha iyi olur

Son düzenleme:
modemin wifisi arızalı olabilir modem ayarlarına gir (genelde 192.168.1.1)orda wifi 40mhz kanal 11 sadece 11n yap (yoksa 11bgn kalsın)
2.4ghz modemler max35mbps falan verir hız 5ghz modem veya link attığın router alıp kablolu bağlarsan 5ghz kullanabilirsin 75mbps hız alman lazım 5ghzde telefonların çoğu destekliyor artık eski leptoplar desteklemez 5ghz bilgin olsun
baska sehirde ünideyim su an 1 haftaya dediğin yere bakarim ise yaramazsa o attigim rooterla dedigin gibi kablolu baglarsam 75 mbit olur garanti dimi

baska sehirde ünideyim su an 1 haftaya dediğin yere bakarim ise yaramazsa o attigim rooterla dedigin gibi kablolu baglarsam 75 mbit olur garanti dimi
olur modem ayarlarına bak orda aldığın hız miktarı var kaç gösteriyorsa wifide onu alman lazım 5ghz mesafesi az ama 1 ve 2. odada baya hızlı bağlanman lazım. router alırsan 2 modemde prizde kalması gerekir ucuz modem bulabilirsen modem al 5ghz destekli tek başına kullanırsın bulamazsan router al , modem vdsl mi fiber mi ?

olur modem ayarlarına bak orda aldığın hız miktarı var kaç gösteriyorsa wifide onu alman lazım 5ghz mesafesi az ama 1 ve 2. odada baya hızlı bağlanman lazım. router alırsan 2 modemde prizde kalması gerekir ucuz modem bulabilirsen modem al 5ghz destekli tek başına kullanırsın bulamazsan router al , modem vdsl mi fiber mi
modemim vdsl önerebiliceğin uygun fiyatli vdsl bir modem var mi 5ghz si olan

modemim vdsl önerebiliceğin uygun fiyatli vdsl bir modem var mi 5ghz si olan
fazla modem kullanmadığımdan bilmiyorum. kullanan arkadaşlar memnunsa önersinler keenetik modem öneriyorlardı router olarak.
keenetik dsl 5ghz modem fiyatına baktım 1000tl ikinci el dolap uygulamasında 800tl satılıyor
bende tplink vr300 var aynı odada baya hızlı yan odada hızlı bağlanıyor 3. odada tam çekmiyor tek çubuk çekiyor.yani routerla kullanmak lazım. ttnet verdiği modemler akşamları yavaşlıyordu sürekli reset atmak zorunda kalıyordum bu modemde hiç reset atmadan kullandım

fazla modem kullanmadığımdan bilmiyorum. kullanan arkadaşlar memnunsa önersinler keenetik modem öneriyorlardı router olarak.
keenetik dsl 5ghz modem fiyatına baktım 1000tl ikinci el dolap uygulamasında 800tl satılıyor
bende tplink vr300 var aynı odada baya hızlı yan odada hızlı bağlanıyor 3. odada tam çekmiyor tek çubuk çekiyor.yani routerla kullanmak lazım. ttnet verdiği modemler akşamları yavaşlıyordu sürekli reset atmak zorunda kalıyordum bu modemde hiç reset atmadan kullandım
çok uçuk ya modem fiyatlari sanirim modem alamicam dedigin gibi büyük ihtiamal attigim rooteri alir 2 cihaz yaparim tesekkur ederim yardimin icin

fiber modemlerde de köprü özelliği var bulabilirsen uygana. kablolu bağlanıp wifi paylaşabilirsin

5ghz destekli modem uygun fiyata bulabilirsen al bu şekilde 2 modem bağlaman gerekir prize. sadece modem kullanman daha iyi olur
1655018701623.png

böyle gözüküyor nasıl yapayım

transmisyon modu : 802.11n varsa onu seç yoksa böyle kalsın
kanal: 11 yap
11n bant genişliği: sadece 40mhz varsa seç yoksa bu şekilde kalsın
kaydet hız testi yap

O kadar düşük hızda internet kullanmana sebep olarak 2.4 ghz i suçlayamazsın :) mofeminde bir sorun var. Benim bildiğim yüksek frekans duvarlardan daha zor geçiyor 2.4 ghz daha uzağa kadar ulaşabilir diye biliyorum

O kadar düşük hızda internet kullanmana sebep olarak 2.4 ghz i suçlayamazsın :) mofeminde bir sorun var. Benim bildiğim yüksek frekans duvarlardan daha zor geçiyor 2.4 ghz daha uzağa kadar ulaşabilir diye biliyorum
2mbitten 11 e çıktı sağolasın

Ekler

• Screenshot_2022-06-12-11-24-32-07_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2022-06-12-11-24-32-07_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    148.9 KB · Hit: 22
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,339
Üyeler
185,074