Yayın için ekran kartı

Kardeş adam yayın yapacağım kayıt alacağım diyor. Senelerce yayın üzerine çalıştım, ben de yapıyorum ara sıra. Mesleğim bu.
AMD tarafında NVENC kadar performansı az güç tüketerek veren özel bir kodlayıcı var mı söyler misin?
Adamın isteği oyunda performansta 3060'ı tokatlaması değil. 3060 gibi yayın verebilmesi. Onu da beceremiyor AMD.
Varsa başka sorun, cevaplarım.
3060 fiyatı 9500 TL bandında o fiyata çıkamam önereceğiniz başka kart var mı cevabınız için teşekkürler

3060 fiyatı 9500 TL bandında o fiyata çıkamam önereceğiniz başka kart var mı cevabınız için teşekkürler
İkinci elden az kullanılmış veya al sat amaçlı satılan kartlara bakabilirsiniz.
Veya Galax gibi kartlara da bakabilirsiniz.

Teşekkürler ama onları istemiyorum eğer amdyi hiç kullanamazsin diyorsanız 2060 alicam
Amdyi bir nebze kullanırsın, ama nvidia kadar performans alamazsın. Anlatmaya çalıştğım bu.
Kafana göre. Eğer benim gibi mesleğin bu değilse pek de gerek yok. Amd al geç yayın konusunda çok üzmez kart güçlü olduğu için.

Amdyi bir nebze kullanırsın, ama nvidia kadar performans alamazsın. Anlatmaya çalıştğım bu.
Kafana göre. Eğer benim gibi mesleğin bu değilse pek de gerek yok. Amd al geç yayın konusunda çok üzmez kart güçlü olduğu için.
Zaten öyle hobi olarak yapicam isim değil eğlenme amaçlı o yüzden ben AMD alıcam ve forumda amdden bıktım diye bir konu açılmış gördünüz mü bilmiyorum ama bu karttada sıkıntı olurmu

Yayın açmak istiyorum ve Nvidia bu iş için gerçekten çok iyi ama AMD ile yapılır mı? tereddütlerim var 2060 mi alıyım rx 6600xt mi
3060 var hocam galax ve zotac ikiside gayet iyi onu alabilirsin.

Fiyatlar hala aynı değil sorun orda en düşük 9k
8.5k olmuş hocam ama hala tercih edilebilir.

Yayın için amd pek iyi değil deneme yayınlarında FPS yarı yarıya düşüyor neredeyse

Kardeş adam yayın yapacağım kayıt alacağım diyor. Senelerce yayın üzerine çalıştım, ben de yapıyorum ara sıra. Mesleğim bu.
AMD tarafında NVENC kadar performansı az güç tüketerek veren özel bir kodlayıcı var mı söyler misin?
Adamın isteği oyunda performansta 3060'ı tokatlaması değil. 3060 gibi yayın verebilmesi. Onu da beceremiyor AMD.
Varsa başka sorun, cevaplarım.
Hocam bırak anlatamazsın AMDcilere.

Hocam bir soru daha sorucam ben yayını işlemciden versem ekran kartını AMD alsam olurmu
Hocam bırak anlatamazsın AMDcilere.
Yayın için amd pek iyi değil deneme yayınlarında FPS yarı yarıya düşüyor neredeyse
Sizlerde soruyorum cevap verirseniz sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,931
Üyeler
186,265
Son üye
astrallllllü
Geri