işlemci yeterlide internet hızın ne dowland ve uploud olarak onu söyleBen rtx 4070 + ryzen 7 5700x li bir sistem alıcağım yayın ve oyun (valorant cs go vs.) darboğaz yaşanır mı yayın için yetermi yeterse yayını ekran kartından mı işlemciden mi açmalıyım
Hocam internetin abonelik süresi bitiyor ve yenisine geçeceğizişlemci yeterlide internet hızın ne dowland ve uploud olarak onu söyle
hocam ben aktif yayın yapıyorum uploud yüksek olması lazım min 8 olsun ben 100 mpbs dowland 20 mbpss uploud kullanıyorum türksat klablonet öneririmHocam internetin abonelik süresi bitiyor ve yenisine geçeceğiz
Sağolun hocamhocam ben aktif yayın yapıyorum uploud yüksek olması lazım min 8 olsun ben 100 mpbs dowland 20 mbpss uploud kullanıyorum türksat klablonet öneririm
Sağolun hocamİşlemciden de verebilirsin ekran kartından da sorun olmaz hocam.
Sağolun hocamsisteminiz stream için gayet güzel sorunsuz yaparsınız 1 mb üzeri uploadınızda olursa sorunsuz yaparsınız.
Sağolun hocamBileşenlerin iyi, hiçbir sorun olmaz.
Sağolun hocamryzen 5 3600 ve rtx 2060 la cam gibi 8k bitrait yayın veriyodum eskiden(upload 8 di) senin sistem benimkiden cok daha iyi sorun yaşamazsın
ne kadar ödüyorsun dostumhocam ben aktif yayın yapıyorum uploud yüksek olması lazım min 8 olsun ben 100 mpbs dowland 20 mbpss uploud kullanıyorum türksat klablonet öneririm
Bekle Bakmam Lazım Sözleşmeyene kadar ödüyorsun dostum
209 TL Ama Öderken Vergiler Kesiliyor 5 TL 214 TL Ödüyom Yanine kadar ödüyorsun dostum