hocam elinize sağlık, önerilerimi yapayımMesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar konuya girip izleyip çıkmayın. Yorum yapın la. Nasıl olmuş?
Ses tonunu ve konuşma tarzını bu tür videolar için uygun bulmadım.
kelimeleri kıvırıyorsunuz bir de biraz daha yavaş ve sesli konuşsanız daha iyi olur ses tonunuz da uymamış
Shorts için nasıl bir ses gerekir? Yani böyle biraz daha mı heyecanlı olması lazım.Sürekli düz bir şekilde konuşmak yerine ara ara kesikler bırakırsan çok daha iyi olur. Shorts konusunda Evrim Ağacı çok başarılı onu örnek alabilirsin.
Biraz daha fazla inişlerin çıkışların olduğu bir şekilde konuşmanı tavsiye ederim. Ses tonuna önerebileceğim bir şey yok.Shorts için nasıl bir ses gerekir? Yani böyle biraz daha mı heyecanlı olması lazım.
dostum malesef çok kötü kusura bakma kızacaksın ama gerçekler neden diyeceksin bir görseller berbat 2.olarak kelimeleri çok yutuyorsun ve rleri çok bastıyorsunMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bazı harleri yutuyorsun bir de yonlamayi dikkat çekici halde yapMesaj otomatik birleştirildi:
dostum malesef çok kötü kusura bakma kızacaksın ama gerçekler neden diyeceksin bir görseller berbat 2.olarak kelimeleri çok yutuyorsun ve rleri çok bastıyorsun
Blur efekti kötü durmuş. Bide resimleri 9:16 boyutunda olması lazım galiba shorts'da.
Böyle gelin bana. Eleştiri olmazsa gelişim olmaz. Eleştiriye kızmam. Bi daha yapacağım sizi etiketlerim.Hocam bazı harleri yutuyorsun bir de yonlamayi dikkat çekici halde yap