Yaz indirimi sepetim nasıl?

Reaksiyon skoru
20
Merhaba biliyorsunuz ki Steam yaz indirimleri başladı ve ben bir sepet oluşturdum sizce sepetim nasıl sizce bir de sepete ekle veya çıkar dediğiniz oyun var mı eğer oyun önerecekseniz sevdiğim türler şöyle: Komik, eğlence, komik korku, bulmaca, korku tarzı olsa iyi olur şöyle R.E. P. O. Veya lethal Company tarzı olursa iyi olur oyun bu arada birkaç tane oyun alacağım tek oyun değil haberiniz olsun 32 dolar bütçem var bir de yatırılmamış 1300 TL var bu arada oyun önerilerinizi bekliyorum.

Ekler

• 1000003281.webp
    1000003281.webp
    129.5 KB · Hit: 197
  • 1000003280.webp
    1000003280.webp
    111.8 KB · Hit: 187

Bu listeye baktım hocam 1 tane ekledim listede nerdeyse oynadıgım baya bir oyun var ama genede öneriniz için teşekkürler. (Yorum düzelttim)

Overcooked çok fazla yerde bedava verildi diye hatırlıyorum epic,amazon falan kontrol etmek iyi olur. Biraz fazla indie olmuşta belli ki arklarla oynamak için alıyosun oke gibi.

Overcooked çok fazla yerde bedava verildi diye hatırlıyorum epic,amazon falan kontrol etmek iyi olur.
Hocam hatırlıyorum ama ozaman hiç girmemiştim ama bennde amazon yokda epic games var ama orda 2. Oyunu var onu oynuyorum ama 1. Oyun daha iyi diyorlar.

Hocam hatırlıyorum ama ozaman hiç girmemiştim ama bennde amazon yokda epic games var ama orda 2. Oyunu var onu oynuyorum ama 1. Oyun daha iyi diyorlar.
Steamde 2sininde yorumları iyi. Oynamadığımdan bir şey diyemiyorum ama biraz gereksiz gibi yinede sen bilirsin. Bizde arklarla enshrouded başladık. Bunlara göre fiyatı fazla ama öneririm sarıyor.

Steamde 2sininde yorumları iyi. Oynamadığımdan bir şey diyemiyorum ama biraz gereksiz gibi yinede sen bilirsin. Bizde arklarla enshrouded başladık. Bunlara göre fiyatı fazla ama öneririm sarıyor.
Enshrouded yorumları güzel ama oynamadığımdan pek bir şey diyemeyeceğim ama arkadaşım yok maalesef gameplaya baktım ama beğenmedim genede teşekkürler önerin için teşekkürler. (Yorumu düzelttim)

Merhaba biliyorsunuz ki Steam yaz indirimleri başladı ve ben bir sepet oluşturdum sizce sepetim nasıl sizce bir de sepete ekle veya çıkar dediğiniz oyun var mı eğer oyun önerecekseniz sevdiğim türler şöyle: Komik, eğlence, komik korku, bulmaca, korku tarzı olsa iyi olur şöyle R.E. P. O. Veya lethal Company tarzı olursa iyi olur oyun bu arada birkaç tane oyun alacağım tek oyun değil haberiniz olsun 32 dolar bütçem var bir de yatırılmamış 1300 TL var bu arada oyun önerilerinizi bekliyorum.
Content Warning 3-4 kişiyle aşırı güzel oluyor hocam mutlaka kaçırmayın derim

Bence tek kişi hiç sarmaz gibime geliyor , ama 3 kişiyle falan acayip eğlenceli oluyor
Hocam valla arkadaşım olsa oynarımda arkadaş sattı beni 1 tane vardı tekim şuan.

Geri