Neler Yeni

Yaz Tatili Bitiyooor 🏖️

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
başta çok güzeldi ama şu aralar baya bi sıkıntılar başladı 3 haftadır haftalık 200tlye çalışıyorum(aile baskısından), üniye gider kurtulurum diyordum birde ne olsun üniye yerleşemedim puan falanda kötü değildi yani. bu cumartesi işi bırakmayı düşünüyorum. inşallah kışın güzel bir iş bulabilirim. düzenleme: okulu sevin arkadaşlar o yıllar bir daha gelmiyor.
Ayn hocam valla aynı şeyi bende çekiyorum forumdaki herkesede okulun ne kadar değerli olduğunu iş hayatının ne kadar iğrenç ve pis biyer olduğunu söyliyim okulu sevin arkadaşlar yoksa benim gibi haftalık 200 tl ye talip kalıyor aile baskısına mağruz kalıyorsunuz :(

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Allahım sonunda okul açılıyor şükürler olsun bıktım artık patronumdan yaşa milli eğitim:peped:
Okul başladığı için mutluyum. Arkadaşlarımı, öğretmenlerimi, mat hariç dersleri seviyorum çünkü.
Açıkçası Yaz tatilim sıkıcıydı.
Bayram sonrası derslerime biraz daha yöneldim iyi oldu bazı eksiklerimi kapattım.
Okulların açılacağı için mutlu olduğum 2-3 seneden birisi bu sene.
Geçen sene arkadaşlarım çok iyi insanlardı bu sene de aynısı olursa iyi olur.
Öğretmenlerimi de özledim ama tek sevemeyeceğim şey sanırsam felsefe dersini bu sene görmeyeceğimiz.
Sınav senem olduğundan biraz stresliyim ama şuan pes etme zamanı değil çalışıp sene sonu göreceğiz.
YKS'ye girecek arkadaşlarıma başarılar dilerim :)
Aferim sizden olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok güzel geçti evde az oturdum hep benden büyük insanlarla iletişim kurdum bir çok konuda deneyim kazandım.

Evet şimde de okul zamanı, elimde mesleğim var ama yine de okumak şart.
Tyt bitti, sipariş ettiğim tüm kitapları okudum ve istediğim bazı oyunlar bitti. Şimdi son 2 haftadır da Samsun a tatile geldim. Benim için dolu ve güzel geçen bir yazdı
Liseye geçeceğim için heyecanlıyım ve tatil bittiği için üzgün değilim ama yaz tatilim gerçekten b.k gibi geçti. Ne kendimi geliştirdim ne hobi vb şeyler buldum kendime hiçbir şey yapmadım. Bilgisayar bile oynayamadım 1 ay boş geçirdim. Şuanda 8. sınıfın yorgunluğunu hala atamamış tembel biriyim. Hazırlıklı lise seçtim kendimi geliştiririm hem vücut hemde dil olarak diye ama yaz tatilinde bunlara dair bir şey başaramadım, eğlenemedimde. O yüzden üzgünüm bari eğlenebilseydim diye ama ikisinide başaramadım. Önümdeki sene toparlarım umarım. Birde tabi sadece benim hatalarım değil saydığım şeylerin çoğuna ailem engel oldu. Bi bayram diye Adanaya gittik öküz gibi yedim orda kilo veremedim. Gitmek istememe rağmen gittik. Eğlenme konusunda da babamın lgs öncesi verdiği sözleri tutmaması ve aşırı dindar geri kafalı ve yobaz olması sebebiyle gerçekleştiremediğim aktiviteler. (Aquapark a gitmek gibi) Hem babam kötü olunca hemde ben bir şey başaracak iradeye sahip olmayınca ikisi birleşip b.k gibi bir yaz tatili yaşattırdı bana. Önümüzdeki sene kendi hatalarımı çözücem ama aile konusu uzun bir süre duracak galiba
Sizden de

Onurkotlutok05

80+ Gold
Full ders çalıştım hepi topu 3 4 kere agalarla hali saha yaptim bu kadar

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Boş boş evde oturdum arkadas desen çok var ancak dost diyeceğin yok o yüzden evde durdum yalnız olmak yanlis kişilerle olmaktan iyidir lise 4e başlayacağım inşallah stajım var bir an önce okulun açılıp para kazanıp hayatıma odaklanmak istiyorum hayatımda bugüne kadar hiç sevgilim olmadı tek odak noktam suan kariyerim okul açılsa bence iyi olur ( edit : çevremdeki herkes yakışıklısın diyor ama nasip kısmet )

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
ilkay çam
Lgs’ye hazırlanma dönemim ve hiç bir hazırlık yapmadım test kitabı desen yok ders tekrarı desen yok. Şu an düşünüyorum niye böyle bir salaklık yaptım ne yapcağım diye. İki saattir kendime küfür ediyorum. Zaten hafıza sorunum var 5,6,7 hiç bir ders aklımda değil. Kısaca Malum şey gibi geçti. Ayrıca benim okulum başladı bile.
hocam halledersiniz gg

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Hiçbirşey yapmadım, pişmanım.
Su gibi aktı zaman, 3 hafta kaldı kala kala.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
hatırlatma yaa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular