Neler Yeni

Yaz Tatili Bitiyooor 🏖️

TamerKs

80+ Silver
Çok güzel geçti evde az oturdum hep benden büyük insanlarla iletişim kurdum bir çok konuda deneyim kazandım.

Evet şimde de okul zamanı, elimde mesleğim var ama yine de okumak şart.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,097
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Tatilimin bir kısmını pişmanlıklarla, bir kısmını sürekli düşüncelere boğularak, büyük bir kısmını bir işte çalışarak geçirdim. Tatilin son zamanlarında da geleceğe yönelik planlar yapıp geçmişe silgi çekmeye çalışıyorum. Kısacası iyi geçmedi. Bir yere gitmedim. Alışveriş yapamadım istediğim gibi. En önemlisi de her zamankinden daha hızlı geçti. Sanki bir ay süreye sığmış gibi hissettirdi bana. Gerçi on aydan daha fazla süre evde olacağım yine. Tatilden uzak, hayatsız, depresif, hayallerle dolu..

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yine "yazlıkta sitede spor yapıcam ulan sonbahara hazır olucam, insanlarla tanışıcam özgüvenli davranıcam" diye girdiğim bir yazda +2018272 kilo alıp evde valorant oynayıp denize gidip gelmekten başka bir şeye harcamadım. Tabii yeni kişilerle vs. de tanıştım ancak hayalimdeki gibi olmadı. Spor olayını da yapamamamın en büyük sebebi bizim burada sokaktaki başıboş köpeklerin sabah saatlerinde inanılmaz saldırgan olması. Akşamları bazen yapmışımdır.
Ama gerek çalıştığım işler olsun, katıldığım workshoplar olsun, her türlü diğer yazlarıma göre güzel geçti diyebilirim.

Sırada ya okul ya da çok sağlam bir datacenterda işe girmek var. Olursa datacenter, olmadı okul devam. Olursa da bir yandan online eğitim.

Eylül ayı konusunda da bir sorun çıkmazsa bu senenin en şamata, en güzel ayı olacak. 9-10 Eylül'de Riot'un TBF etkinliği İzmir'de. 17-18 Eylül'de Valorant Champions Istanbul var. Olursa 24-26 Eylül'de İzmir Gaming Fest var. En masraflı ay olacak ama bir o kadar da eğlenceli geçecek umarım.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Yine "yazlıkta sitede spor yapıcam ulan sonbahara hazır olucam, insanlarla tanışıcam özgüvenli davranıcam" diye girdiğim bir yazda +2018272 kilo alıp evde valorant oynayıp denize gidip gelmekten başka bir şeye harcamadım. Tabii yeni kişilerle vs. de tanıştım ancak hayalimdeki gibi olmadı. Spor olayını da yapamamamın en büyük sebebi bizim burada sokaktaki başıboş köpeklerin sabah saatlerinde inanılmaz saldırgan olması. Akşamları bazen yapmışımdır.
Ama gerek çalıştığım işler olsun, katıldığım workshoplar olsun, her türlü diğer yazlarıma göre güzel geçti diyebilirim.

Sırada ya okul ya da çok sağlam bir datacenterda işe girmek var. Olursa datacenter, olmadı okul devam. Olursa da bir yandan online eğitim.

Eylül ayı konusunda da bir sorun çıkmazsa bu senenin en şamata, en güzel ayı olacak. 9-10 Eylül'de Riot'un TBF etkinliği İzmir'de. 17-18 Eylül'de Valorant Champions Istanbul var. Olursa 24-26 Eylül'de İzmir Gaming Fest var. En masraflı ay olacak ama bir o kadar da eğlenceli geçecek umarım.
Ne olacak etkinlikte?

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Evet mutlu musunuz okul başlayacağı için? Bazıları tatilin bittiğinin hala farkında değil, onları bi uyandırayım. Hacı kalk tatil bitti la naptın tatilde?

Evet tatiliniz nasıl geçti?
Uyan
Spora Git
Agalarla Dışarda Takıl
Agalarla DC de Takıl
Uyu

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,804
İsim
DefKot
Evet mutlu musunuz okul başlayacağı için? Bazıları tatilin bittiğinin hala farkında değil, onları bi uyandırayım. Hacı kalk tatil bitti la naptın tatilde?

Biran önce bitse de bi iş bulsam

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Yaz için yapılacaklar planından sadece 2 si kaldı.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
Mezunum benlik sorun yok .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
Geçen yaz eğlendiğimin %50'si kadar eğlenmedim sanırım bu yaz. İş-ev olarak geçti çoğunluk. Pek anlayamadım.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760

Tyt bitti, sipariş ettiğim tüm kitapları okudum ve istediğim bazı oyunlar bitti. Şimdi son 2 haftadır da Samsun a tatile geldim. Benim için dolu ve güzel geçen bir yazdı

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Uyan
DC'de takıl arkadaşlarla plan yap
Yemek ye
Yapılan plana göre grupla oyun oyna
Yemek ye
Rank kas
Film-dizi izle
uyu

Suwariba

80+ Silver
Liseye geçeceğim için heyecanlıyım ve tatil bittiği için üzgün değilim ama yaz tatilim gerçekten b.k gibi geçti. Ne kendimi geliştirdim ne hobi vb şeyler buldum kendime hiçbir şey yapmadım. Bilgisayar bile oynayamadım 1 ay boş geçirdim. Şuanda 8. sınıfın yorgunluğunu hala atamamış tembel biriyim. Hazırlıklı lise seçtim kendimi geliştiririm hem vücut hemde dil olarak diye ama yaz tatilinde bunlara dair bir şey başaramadım, eğlenemedimde. O yüzden üzgünüm bari eğlenebilseydim diye ama ikisinide başaramadım. Önümdeki sene toparlarım umarım. Birde tabi sadece benim hatalarım değil saydığım şeylerin çoğuna ailem engel oldu. Bi bayram diye Adanaya gittik öküz gibi yedim orda kilo veremedim. Gitmek istememe rağmen gittik. Eğlenme konusunda da babamın lgs öncesi verdiği sözleri tutmaması ve aşırı dindar geri kafalı ve yobaz olması sebebiyle gerçekleştiremediğim aktiviteler. (Aquapark a gitmek gibi) Hem babam kötü olunca hemde ben bir şey başaracak iradeye sahip olmayınca ikisi birleşip b.k gibi bir yaz tatili yaşattırdı bana. Önümüzdeki sene kendi hatalarımı çözücem ama aile konusu uzun bir süre duracak galiba

Top Bottom