Ne olacak etkinlikte?Yine "yazlıkta sitede spor yapıcam ulan sonbahara hazır olucam, insanlarla tanışıcam özgüvenli davranıcam" diye girdiğim bir yazda +2018272 kilo alıp evde valorant oynayıp denize gidip gelmekten başka bir şeye harcamadım. Tabii yeni kişilerle vs. de tanıştım ancak hayalimdeki gibi olmadı. Spor olayını da yapamamamın en büyük sebebi bizim burada sokaktaki başıboş köpeklerin sabah saatlerinde inanılmaz saldırgan olması. Akşamları bazen yapmışımdır.
Ama gerek çalıştığım işler olsun, katıldığım workshoplar olsun, her türlü diğer yazlarıma göre güzel geçti diyebilirim.
Sırada ya okul ya da çok sağlam bir datacenterda işe girmek var. Olursa datacenter, olmadı okul devam. Olursa da bir yandan online eğitim.
Eylül ayı konusunda da bir sorun çıkmazsa bu senenin en şamata, en güzel ayı olacak. 9-10 Eylül'de Riot'un TBF etkinliği İzmir'de. 17-18 Eylül'de Valorant Champions Istanbul var. Olursa 24-26 Eylül'de İzmir Gaming Fest var. En masraflı ay olacak ama bir o kadar da eğlenceli geçecek umarım.
UyanEvet mutlu musunuz okul başlayacağı için? Bazıları tatilin bittiğinin hala farkında değil, onları bi uyandırayım. Hacı kalk tatil bitti la naptın tatilde?
Evet tatiliniz nasıl geçti?
6 hedefim vardı tatil için. 3 ü kaldıEvet mutlu musunuz okul başlayacağı için? Bazıları tatilin bittiğinin hala farkında değil, onları bi uyandırayım. Hacı kalk tatil bitti la naptın tatilde?
Biran önce bitse de bi iş bulsamEvet mutlu musunuz okul başlayacağı için? Bazıları tatilin bittiğinin hala farkında değil, onları bi uyandırayım. Hacı kalk tatil bitti la naptın tatilde?
Tyt bitti, sipariş ettiğim tüm kitapları okudum ve istediğim bazı oyunlar bitti. Şimdi son 2 haftadır da Samsun a tatile geldim. Benim için dolu ve güzel geçen bir yazdıEvet mutlu musunuz okul başlayacağı için? Bazıları tatilin bittiğinin hala farkında değil, onları bi uyandırayım. Hacı kalk tatil bitti la naptın tatilde?