Neler Yeni

Yaz Tatili Bitiyooor 🏖️

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Allahım sonunda okul açılıyor şükürler olsun bıktım artık patronumdan yaşa milli eğitim:peped:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Okul başladığı için mutluyum. Arkadaşlarımı, öğretmenlerimi, mat hariç dersleri seviyorum çünkü.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Evren avcı
başta çok güzeldi ama şu aralar baya bi sıkıntılar başladı 3 haftadır haftalık 200tlye çalışıyorum(aile baskısından), üniye gider kurtulurum diyordum birde ne olsun üniye yerleşemedim puan falanda kötü değildi yani. bu cumartesi işi bırakmayı düşünüyorum. inşallah kışın güzel bir iş bulabilirim. düzenleme: okulu sevin arkadaşlar o yıllar bir daha gelmiyor.

Tre-x

80+ Silver
nasıl geçtiğini 12 eylülde yazacağım çünkü daha tam bitmiş değil tatil 1 ay var

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Efe Kırmaz
Evet mutlu musunuz okul başlayacağı için? Bazıları tatilin bittiğinin hala farkında değil, onları bi uyandırayım. Hacı kalk tatil bitti la naptın tatilde?

Evet tatiliniz nasıl geçti?
okul için mutluyum, adam akıllı bir şey yapmadım tatil boyunca.

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf
başta çok güzeldi ama şu aralar baya bi sıkıntılar başladı 3 haftadır haftalık 200tlye çalışıyorum(aile baskısından), üniye gider kurtulurum diyordum birde ne olsun üniye yerleşemedim puan falanda kötü değildi yani. bu cumartesi işi bırakmayı düşünüyorum. inşallah kışın güzel bir iş bulabilirim. düzenleme: okulu sevin arkadaşlar o yıllar bir daha gelmiyor.
Günde 16 saatten haftalık 300 alıyordum 70 frlan yola gidiyordu ayrıldım direkt.Bakalım bende adam akıllı bir yer bakıyorum.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet mutlu musunuz okul başlayacağı için? Bazıları tatilin bittiğinin hala farkında değil, onları bi uyandırayım. Hacı kalk tatil bitti la naptın tatilde?

Evet tatiliniz nasıl geçti?
Açıkçası Yaz tatilim sıkıcıydı.
Bayram sonrası derslerime biraz daha yöneldim iyi oldu bazı eksiklerimi kapattım.
Okulların açılacağı için mutlu olduğum 2-3 seneden birisi bu sene.
Geçen sene arkadaşlarım çok iyi insanlardı bu sene de aynısı olursa iyi olur.
Öğretmenlerimi de özledim ama tek sevemeyeceğim şey sanırsam felsefe dersini bu sene görmeyeceğimiz.
Sınav senem olduğundan biraz stresliyim ama şuan pes etme zamanı değil çalışıp sene sonu göreceğiz.
YKS'ye girecek arkadaşlarıma başarılar dilerim :)

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Top Bottom