yureksyz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Tercih edilebilir. Kullanma fırsatım olmuştu sessiz ve rahattı.
(Ses testine zaman ayarlı.)
Teşekkür ederim inceleyeceğim. G 413 hakkında aklımda soru işaretleri devam ediyor. Tavsiyelere hâlâ açığım.Tercih edilebilir. Kullanma fırsatım olmuştu sessiz ve rahattı.
(Ses testine zaman ayarlı.)
hangisi eline daha rahat geliyorsa onu alabilirsin vatana vb. gidip te miss gibi klavyeler varTeşekkür ederim inceleyeceğim. G 413 hakkında aklımda soru işaretleri devam ediyor. Tavsiyelere hâlâ açığım.
İncelemelerine bakmıştım bunun low profile bir kaç tane daha klavye var olmazsa bunu satın alayım.Corsair K60 RGB PRO Cherry Viola Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Corsair K60 RGB PRO Cherry Viola Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-910D019-TR ITOPYA'da.www.itopya.com
İzlediğim bir incelemede gayet sessiz geldi.
Videosuna baktım ama çok yakından kayıt almış sanırım o yüzden sesi biraz yüksek geliyor, izleniminiz nasıl? Yazı yazarken etrafı rahatsız ediyor mu?Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kardeşime yeni 750 TL indirime girince aldık. İndirim bekleyip alabilirsiniz, optik switch olduğu için sanırım membrane benzer bir switch yapısı var. Videolarına göz atabilirsiniz. Yakın zamanda incehesapta 800, gaming.gen.tr de 750TL ydi.
Videosuna baktım ama çok yakından kayıt almış sanırım o yüzden sesi biraz yüksek geliyor, izleniminiz nasıl? Yazı yazarken etrafı rahatsız ediyor mu?
Çok makbule geçer, minnettar olurum. Bu arada bu klavye de hoşuma gitti bu arada, yazı yazmak için çok ideal deniyor, ofis işleri için birebir deniyor. Benim gibi yazı yazmak için klavye arayışına giren arkadaşlar var ise bakabilir.Bence sesi çok çok az ya, isterseniz özelden video atabilirim.
Düşünmedim değil, blue switchli klavyeyi kalemde test etme fırsatım oldu ama herkes çok rahatsız olduğu için kullanamadım bir daha Membranlar da çok pahalı...Daktilo etkisi için blue switch klavye alın hocam tam nostalji olur
Şaka bir yana mekanik klavye bakmayın. Membran bakın.
Hocam yazı yazmaya uygun olmayabilir ama bence sessizYok mu başka tavsiye