Yazılı ehliyet sınavı zor mu?

Heroia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
384
Arkadaşlar 18 yaşındayım ve 2 gün sonra yazılı ehliyet sınavım daha önce 2 tane deneme çözdüm. İlkinden 76 puanla ikincisinden de 80 puanla geçtim ama hiç dikkat etmeden yaptım. Sizce sınavda bu kadar rahat ve kolay olur mu? Daha önce kalanınız var mı?

Çok kolay kafana takma.

Çok basit

hayatımda girdiğim en kolay sınavdı valla

Arkadaşlar 18 yaşındayım ve 2 gün sonra yazılı ehliyet sınavım daha önce 2 tane deneme çözdüm. İlkinden 76 puanla ikincisinden de 80 puanla geçtim ama hiç dikkat etmeden yaptım. Sizce sınavda bu kadar rahat ve kolay olur mu? Daha önce kalanınız var mı?
çok kolay rahat ol

Gayet Kolay çıkmış sorulara bak onlardan geliyor zaten büyük çoğunluğu 96 almıştım dükkanda çalışırken çıkmış soruları dinliyordum öyle kitap defter çalışmamistim

Girmeden önce 100-200 tane çıkmış soru gör genelde aynıları geliyor zaten rahat geçersin.

Arkadaş hiç çalışmadan girip geçmişti ama sen deneme çöz

Dünyanın en kolay sınavı trafik sınav soruları uygulaması indir tuvalette çöz bi kaç tane yetiyor direkt

Geçemezsem zaten kullanma şansım yok .d sen baya zekisin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Girmeden önce çalıştın mı?
hayır çalışmadım 1 kere esınav deneme yaptım o kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,611
Üyeler
185,292
Son üye
Barisygt94