Yazılıların İptali Kesinleşiyor

Günde 5k - 5k düştü :D

Ziya Selçuk'un attığı tweet ten sonra iptal olur gibi geliyor. Öğrenciler dersleri bırakmasın diye demiş olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9 yaşında veletle uğraşıyoruz
ah ergen ah...

Ya hocam bırakmayalım ama nereye kadar. Benim motivasyon yerlerde. Normalde ben çalışkan bir insandım ama artık çalışasım gelmiyor. İnternet desen rezalet. Allah'tan şehirde çoğu kişi de derste az sorunla karşılaşıyoruz. Ben doğuyu düşünemiyorum.

Bence bu sene bir şekilde kapatılıp seneyeki eğitime çook iyi hazırlanılmalı
Eba açılmıyor ki
Sunucular çökünce sucuk mangal yapıyorlar :D

Bence bu sene bir şekilde kapatılıp seneyeki eğitime çook iyi hazırlanılmalı
Önceki sene öyle demişlerdi diğer sene eğitimde ileri seviye olucaz diye uzaktan eğitimde sorun yaşayan olmayacak dendi hatta 2. Dönem herkes yüz yüze eğitime geçicek aşılar oluncak dendi ama hiçbiri yapılmadı

Önceki sene öyle demişlerdi diğer sene eğitimde ileri seviye olucaz diye uzaktan eğitimde sorun yaşayan olmayacak dendi hatta 2. Dönem herkes yüz yüze eğitime geçicek aşılar oluncak dendi ama hiçbiri yapılmadı
En son Mayıs ayı sonudna herkes aşılanacaktı. O da olmadı. Aşı gelecek diyorlar aşı yok. İşler biraz karışık. Global bir sorun olduğu için bence.

Bunun için de her şeyin adam gibi konuşulup gelecek planı yapılması gerekiyor. Bu sene kötü geçti. Seneyeki sistemi iyi ayarlamaları lazım işte.

En son Mayıs ayı sonudna herkes aşılanacaktı. O da olmadı. Aşı gelecek diyorlar aşı yok. İşler biraz karışık. Global bir sorun olduğu için bence.

Bunun için de her şeyin adam gibi konuşulup gelecek planı yapılması gerekiyor. Bu sene kötü geçti. Seneyeki sistemi iyi ayarlamaları lazım işte.
Büyük ihtimal eylül sonu gibi yüz yüze eğitime sonunda geçilir gerçekten çok özledim bu arada keşke yüz yüze eğitime geçince de dersler 30dk sürse çok iyi olur insan 40dk derste dikkatli olamıyor 30dk gayet ideal bir süre eğitimi iyi olan ülkelerde de bir ders 20-30dk arası değişiyor

açıyorum kapatıyorum açıyorum kapatıyorum ziya selçuk onu hep yapıyor!

Ğ.PNG

İptal haberi gelmiş.

♿ düt düttt​

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

♿

♿

♿

♿

♿ düt düttttt​

♿

♿

♿

♿

♿

Verecek cevabın yok anca kendi emojini millete atarsın, aciz olma bu kadar.

Geri