atachu
80+ Silver
Dahası
kankam hile gibi oynadığım doğrudurBak söverim artık
kankam hile gibi oynadığım doğrudurBak söverim artık
ers'n ye'n tuirnuvuday'mkankam hile gibi oynadığım doğrudur
Bugün olmayacak daha belli değil zamanıBugun yapicaklar , belli olur
s sensin o kardeşim sensin oers'n ye'n tuirnuvuday'm
Bu arkadaşı biraz araştırdım. Önceden de popüler olmak için bir sürü şey denemiş, sonra twitterdan silmiş o yazdıklarını. Bu zamana kadar hep popüler olmaya çalıştı çalıştı, şimdi oldu işte.Alıntıyı görüntüle
Bu adam da gerçekten 2 mayıstan beri söylüyor ama neye göre söylüyor, atıyor tutuyor mu hala anlayamadım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Biz sınavları olduk o nasıl olcak ben pek anlamadım ?Lan noluyo lan neeağ neağ xd haber geliyor beyler
Eğer iptal olursa sınavlar, sizin sınavlarınız da iptal olacaktır, geçersiz sayılır yani.Biz sınavları olduk o nasıl olcak ben pek anlamadım ?
Sizin notlar sayılmıcakBiz sınavları olduk o nasıl olcak ben pek anlamadım ?
Kamudanhaber vekiller falan takip ediyor.Sınavların iptali için adam akıllı haber yapan kaynak var mı?
Görüp görebileceğin bütün kaynakların prim peşinde. Hiç kimseye güvenmeyin. Bende güveniyordum ama haber sitelerinin, insanların davranışını izledikten sonra her şeyin tık odaklı olduğunu anladım. Bizim duymak istediklerimizi söylüyorlar diye onları doğru haber kaynağı seçiyorlar ama değiller. İptal olma olasılığı yüksek ama bunu kimse kesin bilmiyor. Ayrıca iptal etmeyeceğiz demelerini de beklememek lazım, sonuçta tarih vermişler. Bir daha yapıcaz demeye gerek yok diye düşünürler.Sınavların iptali için adam akıllı haber yapan kaynak var mı?