Öneri Yazılım için klavye önerisi

mychar276

80+
Reaksiyon skoru
175
Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayar mühendisiyim ve klavye seçimi konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Yazılım geliştirme ve modelleme çalışmalarımda kullanacağım, Bütçe 2-3K yı geçmemesi iyi olur.
Şu kriterlere uygun bir klavye arıyorum:
  • Numpadli olmalı.
  • Kablosuz olmalı (ama fiyat olarak çok avantajlı kablolu bir model de olur)
  • Tuşlar sıkışık olmamalı (bazı klavyeler daha az alan kaplasın diye enter vb tuşları küçük oluyor, iç içe geçmiş oluyor, bunda olmamalı. ).
  • Yüksek sesli bir yapıya sahip olmamalı
Almayı hayal ettiğiniz değil, deneyimlediğiniz ve memnun kaldığınız modelleri önerirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Türkiye nin en büyük pc forumu burası 1 tane bile klavye önerisi gelmeyecek mi?

vgn v 87 önerebilirim, vgn v 87 pro kullanıyorum, pro modeline aradaki farkı vermek tamamen zevk ve bütçe meselesi, ses ve tuş hissiyatı olarak pro modeli çok daha güzel bir hissiyata sahip, benim temelde tercih etme sebebim bu oldu. youtube incelemeleri mevcut sesine bakabilirsin.

Hocam TR klavye lazım ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vgn v 87 önerebilirim, vgn v 87 pro kullanıyorum, pro modeline aradaki farkı vermek tamamen zevk ve bütçe meselesi, ses ve tuş hissiyatı olarak pro modeli çok daha güzel bir hissiyata sahip, benim temelde tercih etme sebebim bu oldu. youtube incelemeleri mevcut sesine bakabilirsin.

Çok teşekkürler hocam. Bunun ışıkları var mı acaba? Bazen akşam çalışıyoruz ışık ta lazım yazmayı unutmuşum.

Son düzenleme:
Hocam öneriler çok güzel teşekkürler. Kablosuz olunca fiyat çok mu fark ediyor?
2. sıradaki tuf tan almayı planlıyorum şuan bilek desteği de olduğu için ilgimi çekti.

Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayar mühendisiyim ve klavye seçimi konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Yazılım geliştirme ve modelleme çalışmalarımda kullanacağım, Bütçe 2-3K yı geçmemesi iyi olur.
Şu kriterlere uygun bir klavye arıyorum:
  • Numpadli olmalı.
  • Kablosuz olmalı (ama fiyat olarak çok avantajlı kablolu bir model de olur)
  • Tuşlar sıkışık olmamalı (bazı klavyeler daha az alan kaplasın diye enter vb tuşları küçük oluyor, iç içe geçmiş oluyor, bunda olmamalı. ).
  • Yüksek sesli bir yapıya sahip olmamalı
Almayı hayal ettiğiniz değil, deneyimlediğiniz ve memnun kaldığınız modelleri önerirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Bütçe maks 3k mı

Bütçe maks 3k mı
Biraz oynar düzgün bir şey olsun da. Ama 3k yı geçmemeyi tercih ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu markayı bilmiyorum arkadaşlar nasıldır sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,287
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri