- Reaksiyon skoru
- 9,781
soru başlıkta. (birkaç adet üniversite yazarsanız sevinirim)TÜRKİYE ÜZERİNDE.
Son düzenleme:
Ekonomi üniversitesisoru başlıkta.
rica etsem sıralama yapar mısınız? yani birkaç üniversite daha söyleyip.Ekonomi üniversitesi
Bence yazılım olarak kısıtlama tercihen bilgisayar/yazılım olarak bakmanı öneririmsoru başlıkta.
bilgisayar istemiyorum sadece yazılım odaklı çalışmayı düşünüyorum.Bence yazılım olarak kısıtlama tercihen bilgisayar/yazılım olarak bakmanı öneririm
Farketmiyor ki bilgisayar / yazılımbilgisayar istemiyorum sadece yazılım odaklı çalışmayı düşünüyorum.
hocam bunlara bakmayı biliyorum. mesela TED iyi bir sıralamada ama pc mühendisliğiyle aynı hocalar girdiği için öğretmen sıkıntısı yaşanıyormuş diye duymuştum. okuyan veya bilen biri varsa diye konuyu açtım zaten.![]()
Yazılım Mühendisliği (SAY) | TYT-AYT Net Sihirbazı
Yazılım Mühendisliği lisans programları için TYT-AYT Net Sihirbazı: Geçen sene bu programlara yerleşen son kişi kaç net yapmışdır?yokatlas.yok.gov.tr![]()
Yazılım Mühendisliği 2022 Taban Puanları (Son 4 Yıl) Başarı Sıralamaları
2022 Yazılım Mühendisliği taban puanları ile başarı sıralamaları açıklandı. En güncel haline aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz. 2022 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralawww.basarisiralamalari.com
bilgisayar mühendisliğinde işin içine biraz daha elektronik, bilgisayar parçaları vb. şeyler giriyor. sadece yazılım görmek istiyorum.Farketmiyor ki bilgisayar / yazılım
bilgisayar programcılığı nasıl oluyorhocam bunlara bakmayı biliyorum. mesela TED iyi bir sıralamada ama pc mühendisliğiyle aynı hocalar girdiği için öğretmen sıkıntısı yaşanıyormuş diye duymuştum. okuyan veya bilen biri varsa diye konuyu açtım zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilgisayar mühendisliğinde işin içine biraz daha elektronik, bilgisayar parçaları vb. şeyler giriyor. sadece yazılım görmek istiyorum.
ediyor hocam bilgiayar müh. donanım ağırlıklı yazılım mühendisliği ise yazılım odaklı.Farketmiyor ki bilgisayar / yazılım
nasıl yani ?bilgisayar programcılığı nasıl oluyor
yani bi arkadaş bilgisayar programcılığı seçmişit bende soru sormuştum pc ile alakalı her şeyi öğretiyolar demiştinasıl yani ?
Hocam bilgisayar mühendisi ne iş yapıyor ?ediyor hocam bilgiayar müh. donanım ağırlıklı yazılım mühendisliği ise yazılım odaklı.