Neler Yeni

Yazılımı diğer pc ye kopyalayamıyorum.

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
sitelerinden herhangi bir indirme dosyası bulamıyorum en fazla 8.1 güncellemesi yapmışlar ve her sayfada https://arcadia-bim.de/ adresine yönlendirme var
muhtemelen bu programı arcadia firmasına satmışlar.
internette va hausdesigner 3.0 downloadları var ancak resmi sürüm mü değil mi bilmiyorum
fiyatına bakınca kaybedilmesi önemsenmeyecek bir program değil
şöyle bir iletişim adresi var [email protected] e-posta yoluyla iletişime geçmenizi tavsiye ederim "ben bu programı zamanında almıştım ama site sürekli size yönlendiriyor" gibisinden durumunuzu belirtin ama çözüm sunmaları garanti değil "biz tamamen ayrı bir firmayız o programı kendimize entegre ettik size sadece %bilmem kaç indirim sağlayabiliriz" de diyebilirler
bu durumda da kullanmak zorundaysanız internetten download edip kendi dosyalarınızla değiştirmeniz en doğru yol olur ancak lisans sadece kayıt defteri üzerindeyse kaybolacaktır
Teşekkür ederim verdiğniz bilgilerden dolayı inşAllah çözerim sorunu.
Allah razı olsun :)

• Beğen
Reaksiyonlar: DDRQ

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Setup değil diğerini bilmiyorum yukarıda link var isterseniz bir bakın.
Programın en son Windows 7 desteği var gibi görünüyor. Diğer Pc dediğiniz de hangi işletim sistemi var o yüzden çalışmıyor olabilir.
Program kopyaladığınız Pc de kalsın Siz diğerine Windows 7 formatı atın ve programı bu Windows 7 li Pc de çalıştırın.

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
Yeni olan win 7

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
Programın en son Windows 7 desteği var gibi görünüyor. Diğer Pc dediğiniz de hangi işletim sistemi var o yüzden çalışmıyor olabilir.
Program kopyaladığınız Pc de kalsın Siz diğerine Windows 7 formatı atın ve programı bu Windows 7 li Pc de çalıştırın.
Win 7 olan başka px de deneyeyim sağolun

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
sitelerinden herhangi bir indirme dosyası bulamıyorum en fazla 8.1 güncellemesi yapmışlar ve her sayfada https://arcadia-bim.de/ adresine yönlendirme var
muhtemelen bu programı arcadia firmasına satmışlar.
internette va hausdesigner 3.0 downloadları var ancak resmi sürüm mü değil mi bilmiyorum
fiyatına bakınca kaybedilmesi önemsenmeyecek bir program değil
şöyle bir iletişim adresi var [email protected] e-posta yoluyla iletişime geçmenizi tavsiye ederim "ben bu programı zamanında almıştım ama site sürekli size yönlendiriyor" gibisinden durumunuzu belirtin ama çözüm sunmaları garanti değil "biz tamamen ayrı bir firmayız o programı kendimize entegre ettik size sadece %bilmem kaç indirim sağlayabiliriz" de diyebilirler
bu durumda da kullanmak zorundaysanız internetten download edip kendi dosyalarınızla değiştirmeniz en doğru yol olur ancak lisans sadece kayıt defteri üzerindeyse kaybolacaktır
Hocam sorunu sonunda cozdum
sikinti yeni windows sürümlerinde uyumsuzlk yapmasiymis sitede bir guncelleme vardi onu yaptim düzeldi.
tekrardan ilgilendiginiz icin tesekkur ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: DDRQ
Top Bottom