Yazmayın artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ekrem şey değilmi ya ailesi gidip Demirataşın karsının doğum gününü kutlamıştı.
1601620152281.png

Bence bu görsel Herşeyi anlatır...

Arkadaşlar gözünüzü açın falan diyorsunuz da sanki b partisi gelse devlet çok değişecek. :D hep onlar 10 20k maaş alırken sen yine 2.5k maaş alıp yoluna bakacaksın. Anlamıyorum gerçekten ya başka biri geçse sizin asgari ücretinizi 5 10k mı yapacağını zannediyorsunuz ? türkiyenin baştan aşşağı değişmesi gerekiyor. Bu arada okulu birincilikle bitiren adam 2k değil 200k maaş alır.
Tanıdıgım Bilgisayar Mühendisliği birincisi 2K bile maaş akamiyor çünkü İŞ YOK

Türkiye'nin baştan aşağı değişmesi için yönetimin değişmesi lazım ve yönetim eğitime önem verirse işte o zaman mükemmel olur.
Arkadaşlar şunu kafanızdan atın. Kimse size büyük ihtimalle hayatınız boyunca destek olmayacak. Siz ne yaparsanız kendiniz yapmaya çalışın. Zaten görüyorsunuz ülkede adalet yok, eğitim yok hiçbir şey yok. Bugün taciz ya da tecavüz eden adam yarın serbest bırakılıyor. Arkadaşlar birde şu ''dersleri yapamıyorum'' olayı bana birazcık fazla saçma geliyor. İşinize gelse çok rahat öğrenirsiniz. Aynı konunun internette binlerce videosu var. Anlamıyorsan bir daha bak.

Ekrem İmamoğlu nu adam yerine koyuyorsan sana diyecek sözüm yok kanka. Mansur yavaş neyse ama ekrem imamoglu adam değil. Gevşeğin teki.
Orası tartışılır bak kanka. Mansura laf zaten kimse söyleyemez ben Ekrem'in neden iyi olmaya çalıştığını söyleyeceğim sana. Adam bir sürü projeyi oylamaya sunuyor iyi kötü videoları da var herkes açıp bakabilir. Lakin hepsi A partisi ve B partisinin oylarıyla reddediliyor. Yani adamın yapmak istediği güzel projelere bakarak adam koyuyorum. Yoksa o projeleri fln oylamaya koymasaydı bomboştu Binali gelseydi daha yararlı olurdu.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,702
Üyeler
197,533
Son üye
abshdjjnzbs
Geri