Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Sizce hangisi daha mantıklı yani ben iphone istiyorum ama şu kullanım biçimini bi anlayamadım neyse ki karara gelelim s22 19 Bin lira iphone 13 ise 14.500
İphone 13 alırsan 6k da kayıt ücreti vermen gerekiyorSizce hangisi daha mantıklı yani ben iphone istiyorum ama şu kullanım biçimini bi anlayamadım neyse ki karara gelelim s22 19 Bin lira iphone 13 ise 14.500
Ya bu şahin hocam çok yardımcı oluyor da yani çok güvensizlik varİphone 13 alırsan 6k da kayıt ücreti vermen gerekiyor
@şahin doğan yardımcı olsun.
Geçen anlatmıştı 8 ay kullanıyorsun sene yenileniyor birdaha kullanabiliyorsun diyeYa bu şahin hocam çok yardımcı oluyor da yani çok güvensizlik var
Kayitsiz kullanicam ben birdeİphone 13 alırsan 6k da kayıt ücreti vermen gerekiyor
@şahin doğan yardımcı olsun.
Kayıt etmezsen 1 senenin 4 ayında kullanamazsın. Onun için kayıt ettirmek gerekiyor. Ne ile alakalı güvensizlik var?Geçen anlatmıştı 8 ay kullanıyorsun sene yenileniyor birdaha kullanabiliyorsun diye
Neden kayıtsız kullanıyorsun? Kayıt ettirdiğinde s22 ile hemen hemen aynı paraya geliyor.Geçen anlatmıştı 8 ay kullanıyorsun sene yenileniyor birdaha kullanabiliyorsun diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kayitsiz kullanicam ben birde
Ya ne bilim ya yenilenmezse bu hakkım telefon simsiz hali hurda olur yaniKayıt etmezsen 1 senenin 4 ayında kullanamazsın. Onun için kayıt ettirmek gerekiyor. Ne ile alakalı güvensizlik var?
Kayıt ettiricek yaş yok , para yok parayı bi şekilde bulsak desek izin olmaz zatenKayıt etmezsen 1 senenin 4 ayında kullanamazsın. Onun için kayıt ettirmek gerekiyor. Ne ile alakalı güvensizlik var?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neden kayıtsız kullanıyorsun? Kayıt ettirdiğinde s22 ile hemen hemen aynı paraya geliyor.
Yaş ile alakası yok, yakın ülkelerden birine giriş çıkış yaparsın (Kıbrıs veya Gürcistan) sınırda giriş yaptığın anda geri çıkarsan kayıt hakkın oluyor. Eğer 18 yaşından küçüksen ebeveynin kimse onun e devletine girip imei kayıt yazdıktan sonra çocuğum için olan yeri seçiyorsun. Ondan sonra bilgileri girip parasını ödeyip kaydı tamamlıyorsun. Detaylı videolarını çekenler var açıp bakabilirsiniz, ama unutmayın k imei numarasını yanlış yazmayın hakkınız iptal olur. Yazarken ve yazdıktan sonra tekrar tekrar kontrol edin. Eğer dersen ki bunlarla uğraşmam, trden s22 alırım o zaman karar senin. Ama iphone 13>s22.Kayıt ettiricek yaş yok , para yok parayı bi şekilde bulsak desek izin olmaz zaten
Benim aslında kayıt ettirmemenin sebebi 1.5 sene bedava kullanabilmek çünkü şuan 7.aya giriyoruz 5 ay kaldı zaten 8 ay hakkım var sene yenilendiği için bidaha 8 ay kullaniyorum etti 1 yılYaş ile alakası yok, yakın ülkelerden birine giriş çıkış yaparsın (Kıbrıs veya Gürcistan) sınırda giriş yaptığın anda geri çıkarsan kayıt hakkın oluyor. Eğer 18 yaşından küçüksen ebeveynin kimse onun e devletine girip imei kayıt yazdıktan sonra çocuğum için olan yeri seçiyorsun. Ondan sonra bilgileri girip parasını ödeyip kaydı tamamlıyorsun. Detaylı videolarını çekenler var açıp bakabilirsiniz, ama unutmayın k imei numarasını yanlış yazmayın hakkınız iptal olur. Yazarken ve yazdıktan sonra tekrar tekrar kontrol edin. Eğer dersen ki bunlarla uğraşmam, trden s22 alırım o zaman karar senin. Ama iphone 13>s22.
Benim aslında kayıt ettirmemenin sebebi 1.5 sene bedava kullanabilmek çünkü şuan 7.aya giriyoruz 5 ay kaldı zaten 8 ay hakkım var sene yenilendiği için bidaha 8 ay kullaniyorum etti 1 yıl