YD Telefon kullananlar bakabilir mi

SencerSof

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
Resmi note 13 pro 5g bi telefon var yeni yılda sıfırlanması gerekmiyor muydu sürenin neden hala açılmadı. Tecrübeli arkadaşlar varsa nasıl işlediğini anlatabilir mi

Son düzenleme:
bazen 1-2 hafta sürebiliyordu galiba açılması yanlış bilmiyorsam açılır ama geç te olsa
Kapanırkende kapanması gereken sürede kapanmadı ki hocam ben çözemedim mesela 120 gün süreniz kalmıştır diye 2 3 defa bildirim geldi belirli sürede bir ama telefon o 120 gün mesajlarından bi kaç ay sonra kapandı mesela bi mesaj geldi onun üstünden 120 gün falan geçti ona rağmen yine 120 gün kalmıştır diye mesaj geldi 1 seneye yakın kullandım şimdi kapanışı belirsiz saçma bi şekilde olunca açılacağından da şüphe ediyorum

Kapanırkende kapanması gereken sürede kapanmadı ki hocam ben çözemedim mesela 120 gün süreniz kalmıştır diye 2 3 defa bildirim geldi belirli sürede bir ama telefon o 120 gün mesajlarından bi kaç ay sonra kapandı mesela bi mesaj geldi onun üstünden 120 gün falan geçti ona rağmen yine 120 gün kalmıştır diye mesaj geldi 1 seneye yakın kullandım şimdi kapanışı belirsiz saçma bi şekilde olunca açılacağından da şüphe ediyorum
Kafalarına göre işte sistem belli ki elle yapılıyor. Kapat aç oyuncak mı lan bu yazık bu insanlara.

Kafalarına göre işte sistem belli ki elle yapılıyor. Kapat aç oyuncak mı lan bu yazık bu insanlara.
Elle yapılmıyordur ya birileri oturup tek tek telefon mu kapatıyor ilginç olur eğer öyleyse. Bence düzgün vaktinde işlememesinin sebebi internet gibi bağlantı kuran bişey olmadığı için galiba geç geliyor

Elle yapılmıyordur ya birileri oturup tek tek telefon mu kapatıyor ilginç olur eğer öyleyse. Bence düzgün vaktinde işlememesinin sebebi internet gibi bağlantı kuran bişey olmadığı için galiba geç geliyor
Hayır öyle düşünme komutları elle girersin bir komutla milyon tane işlem yapabilirsin.

Ay bazında çalışıyor sistem. Misal sen telefonu şubat ayının sonuna kadar kullandın ama mart ayında hiç kullanmadın sitem senin kullanım sürenden sadece şubat ayını düşüyor. Ama bir ay içerisinde bir gün bile açsanız o bir aylık süre siler.

Bu BTK nasıl çalışıyor onu ben de anlamadım dediğin gibi saçma sapan çalışıyor

Ay bazında çalışıyor sistem. Misal sen telefonu şubat ayının sonuna kadar kullandın ama mart ayında hiç kullanmadın sitem senin kullanım sürenden sadece şubat ayını düşüyor. Ama bir ay içerisinde bir gün bile açsanız o bir aylık süre siler.
Kesintisiz kullandım başka telefon yoktu zaten onu kullanırken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu BTK nasıl çalışıyor onu ben de anlamadım dediğin gibi saçma sapan çalışıyor
Telefonu kandırarak ben kapandıktan sonra 2 ay daha kullandım mesela uçak moduna alıp geri çıkarttıktan sonra şebeke gidiyordu telefon kapanmış gibi ama simi söküp telefonu yeniden başlatıp tam açılırken simi takınca geliyordu o yüzden kapanmamasına falan dikkat ettim telefonun şarjını falan sıfırlamadan kullandım. Ama nihayetinde o da işe yaramadı en son kapandı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,428
Üyeler
187,049
Son üye
LCiel
Geri