Zerkavizs
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 100
- İsim
- Ahmet Demir
- @Zerkavizs
Olay 4 öğün yemek değil, günlük ihtiyacın olan kaloriyi almak. Alırsan anında kilo alırsın, belki 4 öğün protein bazlı yemekler yiyorsundur veya 4 öğünde toplam düşük kalorili yada yakması kolay besinler tüketiyorsundur. Yediklerin yakması zor ve kilo alman için müsait besinler olsun. Ayrıca kendi başına, ana kaynağı doğal şeker, karbonhidrat, protein + vitaminlerden oluşan shakeler yap ve her hafta en az 1 kere iç, bak nasıl kilo alıyorsun eee masraflı işler bunlar.185 57 kiloyum her gün 4 öğün yememe rağmen kilo alamıyorum spora da gidemiyorum sınava hazırlanıyorum ne yapmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
d
Diyetisyen doktorları yanlış yöntemler ve hedefler önerir, yani şöyle diyebilir arkadaşa "sen 1.85 cm boydasın, 185cm den 100 çıkar, senin 85kg olman lazım" diyebilir ama malesef bu boyda 87 kg olursan afedersin ama **k kadar kalırsın xDBence doktora başvurun erken den yaparsanız daha iyi olur çünkü kilonuz çok düşük boyunuza göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
adam zaten sağlıksız sence forumdan aldığı bilgiler mi sağlıksız olacak, Adam öyle bir durumda ki, kirli beslenip, sadece yağdan kilo alsa bile bu adama + olacak.Metabolizma hızını öğrenmen gerek ayrıca bir diyetisyen yardımı alman lazım. Çünkü kilon boyuna göre çok orantısız abicim. Profesyonel yardım alman forumlardan alabileceğin sağlıksız bilgilerden kesinlikle çok daha fazla yarar sağlar.
Son düzenleme: