Neler Yeni

🔥İndirim Yemeksepeti McDonald’s 30 TL indirim

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
bulunduğum şehirde mc donalds olmaması :/ sad

Bergee

80+ Silver
Daha önce Polonya Krakow'da bulundum ve bana en yakın McDonald's olduğu için burger King olmadığı için orada yemek yedik ve inanın Türkiyedeki ile çok farklı tadları (not: domuz eti kullanabildikleri için chicken menü söylemiştim çünkü domuz etini çok seviyorlar orada) yani demem o ki Türkiye de farklı malzemeler kullanılıyor ... Türkiye de ki Allah'ın gücüne gitmesin ama leş yani

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Daha önce Polonya Krakow'da bulundum ve bana en yakın McDonald's olduğu için burger King olmadığı için orada yemek yedik ve inanın Türkiyedeki ile çok farklı tadları (not: domuz eti kullanabildikleri için chicken menü söylemiştim çünkü domuz etini çok seviyorlar orada) yani demem o ki Türkiye de farklı malzemeler kullanılıyor ... Türkiye de ki Allah'ın gücüne gitmesin ama leş yani
Türkiye'ye hoşgeldin

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yaşadığım bölgede YemekSepeti yok.

Kolanın bazı çeşitleri Türkiye'de yok, cipslerde de durum böyle.

DaDsNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Hakan Çetin
bulunduğum şehirde mc donalds olmaması :/ sad
McDonalds'tan almak şart değil. Fark ettiyseniz küçük bir kelime oyunu yapmışlar. McDonalds'ta "da" geçerli diyor. Diğer yerlerde de geçerli. Rastgele bir pizzacıda denedim. Orada da oldu.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yemeksepeti 50 TL üzeri McDonalds siparişlerinde 30 TL indirim (Karşıma çıktı denemedim olmazsa kızmayın lütfen😅)
İndirim kodu:ENFES30
Bu kampanya MC Donalds siparişine özel değil ve hesabın yeni olması gerekiyor hesap başına da ilk defa kullanılan bir numara gerekli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,031
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom