Marginale
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,155
tesi farkı var.
Bu fiyatlara PAW3950 sensörlüde bulabilirsin ama resimli cart curt hoşuna gittiyse alabilirsin çok istiyorsan.mouselar güzel duruyor alınır mı ?
tesi farkı var.
Bu fiyatlara PAW3950 sensörlüde bulabilirsin ama resimli cart curt hoşuna gittiyse alabilirsin çok istiyorsan.mouselar güzel duruyor alınır mı ?
Ajazz serisinde sıkıntı yaratmadı nordice rakip degil ama custom arayan varsa alınabilir yoksa pek olayı yokMCU markası Panchip bu arada bu bilgi sadece bende var dfsdfsdf
var mı ki ben yok diye biliyorum.Bu fiyatlara PAW3950 sensörlüde bulabilirsin ama resimli cart curt hoşuna gittiyse alabilirsin çok istiyorsan.
Kötülemedim zaten sadece bildiri amaçlı.Ajazz serisinde sıkıntı yaratmadı nordice rakip degil ama custom arayan varsa alınabilir yoksa pek olayı yok
Resimli falan ya daha çok ilgi çekebiliyor bazen bu arada içinden 8k donlge da çıkıyor.var mı ki ben yok diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Scyrox v6 alırdım şahsen
Ben klavyelerden bahsetmedim ki kanka hiç beni niye etiketledin mouse tan bahsediyoruz.
Kanka belli bi yerden sonra artık özellik parası değilde başka şeylerin parasını ödemeye başlıyorsun tabii ki güzel üründür bütçesi olan alır. Karbona para veriyorsun parayı gibi düşün.@Marginale
https://wraithesports.com/products/pwnage-stormbreaker-magnezyum-mouse-copy en iyisi bence bu daha iyisi yok şahsen.
ama şöyle düşün magnezyum olduğu için el sıcaklığını sürekli emiyor plastik gibi üzerinde tutmuyor. bu sayede elin ısınmıyor daha konforlu bir kullanım sağlıyor.Kanka belli bi yerden sonra artık özellik parası değilde başka şeylerin parasını ödemeye başlıyorsun tabii ki güzel üründür bütçesi olan alır. Karbona para veriyorsun parayı gibi düşün.