Neler Yeni

Yeni Alacağım Bilgisayar!

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Alacağım sistemde maalesef sadece RTX 2060S özelleştirmesi yapabiliyorum. O da 1000 TL kadar fark atıyor bütçeme.
ama render için RTX daha mantıklı yani daha kötü bir sistem olmuş olacak revdeisdou attığı sistemi özelleştirp almak çok daha mantıklı

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
  • Üzgün
Reaksiyonlar: cici

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
ALINTIDIR:
Sıcaklık en fazla 77'i gördü oda full ayarlarda witcher 3teydi diğer testlerde ve oyunlarda ortalama 73 derecelerde takıldı, diğer test ettiğim oyunlar Gta 5, Cs go ve PUBG. Pubgdeki performansı beni mutlu etti. Geçen hafta inventustan alınma 1660ti test etme imkanım olmuştu tek fanlı modeldi en fazla 73 dereceyi görmüştü. Boost frekansına 1750e hiç çıkmadı, 1700 en fazla gördüm
En fazla watt tüketimi furmarkta oldu oda 172 watt

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bir forumda MECH GP modelini kullanan birisi sonuçları paylaşmış. Sizlerle de paylaşayım dedim.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Zaten bu sıcaklık değerlerinden sorunu anlamazsın, ASUS TUF 5700 modelinde de ısı sorunu var almayın diyorlar fakat testlere bakınca hep 70-75 tıpkı bu kart gibi. Peki neden önermiyoruz çünkü VRAM soğutucusu yok ve sıkıntılı. MECH de hemen hemen aynı sorundan muzdarip denebilir. 4. ve 5. VRAM yongasında kullanılan termal pad "yarım" bırakılmış. Bu da tekrardan anormal sıcaklıklara sebep oluyor %100 surface contact olmadığı için. Bu kartın 2. zayıf halkası da pwm bileşenlerde. VRM'lerde kullanılan heatsink o kadar cılız ve ince ki bu kartın kapasitesine uzun süre katlanabilecek düzeyde değiller. Kullanılan soğutma da eski armor kartlardan alınıyor. GP modelinde bu sorun düzeltildi mi bilmiyorum. Kendi sitesinde de "A sturdy backplate helps to strengthen the graphics card and complements the design to look even better. " bu şekilde belirtmişler fakat tam bir çözüm olmuş mu olmamış mı bilmiyorum. Kartı güzelce inceleyip bütün sıcaklık değerlerine güzelca bakılmalı.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
ama render için RTX daha mantıklı yani daha kötü bir sistem olmuş olacak revdeisdou attığı sistemi özelleştirp almak çok daha mantıklı
Teknobiyotikte kullanılan kasa modellerini ve PSU'larına hiç içim ısınmıyor.
Marka hakkında bir bilgim yok o yüzden önyargılı olmayacağım.

• Üzgün

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Sistem nasıl 6300 tl tutuyor ben hesapladığımda 7000 tl gibi fiyat tutuyor

• Üzgün

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
  • Üzgün

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Teknobiyotikte kullanılan kasa modellerini ve PSU'larına hiç içim ısınmıyor.
Marka hakkında bir bilgim yok o yüzden önyargılı olmayacağım.
kasa kötü bir kasa değil 2060 gibi bir kartta sıkıntı da çıkaracağını hiç sanmıyorum üstelik galax aşırı kaliteli ve iyi.

PSU olarak aerocoolun iyi bir modeli yani VX plus'tan daha iyi.

Bu arada 3600 + RTX 2060 şeklinde alın kasa+psu'yu isterseniz değiştirebilirsiniz ama bu sistem çok daha iyi olur

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
kasa kötü bir kasa değil 2060 gibi bir kartta sıkıntı da çıkaracağını hiç sanmıyorum üstelik galax aşırı kaliteli ve iyi.

PSU olarak aerocoolun iyi bir modeli yani VX plus'tan daha iyi.
Bak şimdi aynı dili konuşuyoruz. Bu adamla nadiren aynı şeyi söylüyoruz bu arada. :D

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Zaten bu sıcaklık değerlerinden sorunu anlamazsın, Asus TUF 5700 modelinde de ısı sorunu var almayın diyorlar fakat testlere bakınca hep 70-75 tıpkı bu kart gibi. Peki neden önermiyoruz çünkü VRAM soğutucusu yok ve sıkıntılı. MECH de hemen hemen aynı sorundan muzdarip denebilir. 4. ve 5. VRAM yongasında kullanılan termal pad "yarım" bırakılmış. Bu da tekrardan anormal sıcaklıklara sebep oluyor %100 surface contact olmadığı için. Bu kartın 2. zayıf halkası da pwm bileşenlerde. VRM'lerde kullanılan heatsink o kadar cılız ve ince ki bu kartın kapasitesine uzun süre katlanabilecek düzeyde değiller. Kullanılan soğutma da eski armor kartlardan alınıyor. GP modelinde bu sorun düzeltildi mi bilmiyorum. Kendi sitesinde de "A sturdy backplate helps to strengthen the graphics card and complements the design to look even better. " bu şekilde belirtmişler fakat tam bir çözüm olmuş mu olmamış mı bilmiyorum. Kartı güzelce inceleyip bütün sıcaklık değerlerine güzelca bakılmalı.
Yani Donanım Haber forumu bunun üzerine konu açmış.
"MSI RX 5700 MECH GP Edition Kullanıcıları"

Kullananlar yaptıkları testleri ve sonuçlarını atıyorlar.

The Division 2 oyununun test sonuçları. Memory en fazla 78*, Ekran kartı 73* olmuş.
1590340589020.png

Bilmiyorum yani sonuçlar iyi gibi.

• Üzgün
Top Bottom