YENI ALDIGIM BILGISAYAR ICIN FPS VE AYAR YARDIMI

Krabby

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhaba yeni bir bilgisayar aldim ve sistem icin fps ayarlari yapmayi dusunuyorum ama dogru ayarlari bulamadim sanirim yardimci olabilecek birisi var midir?
  1. PC: Intel Core i7-14700F - NVIDIA GeForce RTX 5070 12GB - 32GB DDR5 - 2TB PCIe 4.0 SSD​

2. Monitor: MSI - MAG 271QP QD-OLED X28 27" Quantum Dot OLED QHD 280Hz 0.03ms FreeSync Gaming Monitor
Genellikle fps oyunlari oynuyorum cs2, pubg tarzinda ayrica open world oyunlarida oynamayi planliyorum rdr2 vs

odagim daga cok fps oyunlarinda daha yuksek fps almak

Merhaba yeni bir bilgisayar aldim ve sistem icin fps ayarlari yapmayi dusunuyorum ama dogru ayarlari bulamadim sanirim yardimci olabilecek birisi var midir?
  1. PC: Intel Core i7-14700F - NVIDIA GeForce RTX 5070 12GB - 32GB DDR5 - 2TB PCIe 4.0 SSD​

2. Monitor: MSI - MAG 271QP QD-OLED X28 27" Quantum Dot OLED QHD 280Hz 0.03ms FreeSync Gaming Monitor
Genellikle fps oyunlari oynuyorum cs2, pubg tarzinda ayrica open world oyunlarida oynamayi planliyorum rdr2 vs

odagim daga cok fps oyunlarinda daha yuksek fps almak
neden AMD işlemci almadın ?

Hazir sistem olarak aldim baya indirim vardi o yuzden.
fps ayarlari icin fikrin var mi?
fps ayarı diye bir şey yok hiç ayarları bozma. arama yerine güç yazıp bu sayfadan performansa aldınmı okeydir.

Ekler

• 1000058140.webp
    1000058140.webp
    27.8 KB · Hit: 31
Son düzenleme:
1400 dolara aldim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denedim ama cok sabit degil fps oynak yani bazen 200 oluyo bazen 450 de goruyorum cok dengesiz cs2den bahsediyorum.
benim beklentim en az 250 cunku monitoru 240hzde oynuyorum
özel ayarmı yaptın oyun içinde

2k oynamiyorum tabi ki cs2'yi 1920*1080 ve 4:3 ayarlarinda denedim. Goruntu ayarlarini degistirdim evet hala deniyorum ama dogru ayarimi bulmadim kendime gore sifirlayip tekrar bakmayi dusunuyorum
sana ayar tavsiyesi yapayım birde öyle dene.
1) Ayarları varsayılana döndür.
2) Önerilen ayar yerinden yüksek veya en yüksek yap.
3) Fps kısıtlama yerinden ( 2 adet var lobi ve oyun ) ikisinide 450 yap.
4) oyundan çık yine gir.

bunları denesene şuana kadar kime önerdiysem herkes beğendi ve sorunu çözüldü ayrıca akıcılıkta artıyor

fps 450 yap olmazsa ikisini 0 yap. ikisinden biri seni tatmin edecektir. önerim 0 yapman.

Yumuşak hareketi açıp Nvidia uygulamasından yapay zeka ile FPS ile uçabilirsiniz hocam. :D

Geri