Yardım YENİ ALDIĞIM KLAVYE DE BU NORMAL Mİ ?

hocam çok uğraştırmaz mı ki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır hocam iade etmeye gerek yok o zaman
Sorunlu kullanmaktansa beklemek daha iyidir,rahatsız olmuyorsan öyle kullan.

Arkadaşlar dün inventustan

REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye​

aldım bugün geldi ancak bir sorum var, klavyede shifte tam bastıktan sonra 1 gıdım parmağımı çekince algılamıyor tuşu.
bu bir problem mi ?
hocam bende inventustan aynı klavyeyi aldım. Kargo geldiği gibi açtım bilgisayara bakmadan tuşlara vs deneme yaptım kalite ve his açısından. 700tlyi haketmediğini düşündüğüm için geri dönderdim. Ve ayrıca tuşlara basarken yay sesleri aşırı rahatsız etti.

hocam bende inventustan aynı klavyeyi aldım. Kargo geldiği gibi açtım bilgisayara bakmadan tuşlara vs deneme yaptım kalite ve his açısından. 700tlyi haketmediğini düşündüğüm için geri dönderdim. Ve ayrıca tuşlara basarken yay sesleri aşırı rahatsız etti.
hocam yay sesi rahatsız etmiyor ancak ben göndermeyi düşünmüyorum geri, benim hoşuma gitti klavye

hocam galiba kutusu açılınca iade hakkınız kalmıyor diye biliyorum.

Geri