FronX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,684
o bende de aynı hocamhocam kontrol ettim şimdi benimki de aşağı inince algılıyor ama çok az yukarı çıktığı an algılamamaya başlıyor, sorun teşkil eder mi acaba ?
o bende de aynı hocamhocam kontrol ettim şimdi benimki de aşağı inince algılıyor ama çok az yukarı çıktığı an algılamamaya başlıyor, sorun teşkil eder mi acaba ?
hocam çok uğraştırmaz mı ki ?Klavye sıkıntılı gözüküyor iade et.
tamamdır hocam iade etmeye gerek yok o zamano bende de aynı hocam
Sorunlu kullanmaktansa beklemek daha iyidir,rahatsız olmuyorsan öyle kullan.hocam çok uğraştırmaz mı ki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır hocam iade etmeye gerek yok o zaman
rahatsız etmiyor hocam pek böyle kullanırım teşekkürlerSorunlu kullanmaktansa beklemek daha iyidir,rahatsız olmuyorsan öyle kullan.
hocam bende inventustan aynı klavyeyi aldım. Kargo geldiği gibi açtım bilgisayara bakmadan tuşlara vs deneme yaptım kalite ve his açısından. 700tlyi haketmediğini düşündüğüm için geri dönderdim. Ve ayrıca tuşlara basarken yay sesleri aşırı rahatsız etti.Arkadaşlar dün inventustan
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye
aldım bugün geldi ancak bir sorum var, klavyede shifte tam bastıktan sonra 1 gıdım parmağımı çekince algılamıyor tuşu.
bu bir problem mi ?
hocam yay sesi rahatsız etmiyor ancak ben göndermeyi düşünmüyorum geri, benim hoşuma gitti klavyehocam bende inventustan aynı klavyeyi aldım. Kargo geldiği gibi açtım bilgisayara bakmadan tuşlara vs deneme yaptım kalite ve his açısından. 700tlyi haketmediğini düşündüğüm için geri dönderdim. Ve ayrıca tuşlara basarken yay sesleri aşırı rahatsız etti.
güle güle kullan arkadaşımhocam yay sesi rahatsız etmiyor ancak ben göndermeyi düşünmüyorum geri, benim hoşuma gitti klavye
teşşekürler hocamgüle güle kullan arkadaşım![]()
hocam galiba kutusu açılınca iade hakkınız kalmıyor diye biliyorum.hocam bende inventustan aynı klavyeyi aldım. Kargo geldiği gibi açtım bilgisayara bakmadan tuşlara vs deneme yaptım kalite ve his açısından. 700tlyi haketmediğini düşündüğüm için geri dönderdim. Ve ayrıca tuşlara basarken yay sesleri aşırı rahatsız etti.
kabul ettiler kralhocam galiba kutusu açılınca iade hakkınız kalmıyor diye biliyorum.
İyi o zaman hocam, iyi akşamlar.kabul ettiler kral