Neler Yeni

yeni aldığım laptop lolde 5 fps alıyor

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
13500h rtx 4060 hp victus modelini aldım dünden beri sorunlarla uğraşıyorum. böyle bir sorunla karşılaştım ilk olarak sonra olmamaya başladı. driver yükledim en son sürümü yine de 5 fps alıyorum yani 05 fps alıyorum. ne yapabilirim bilgisisi olan var mı
img_20210410_032423-jpg.966933

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Hocam ilk başta Windows güncellemelirini kontrol edin varsa yapın . Ondan sonra aygıt yöneticisinden ekran kartınızı kontrol edin görüyor mu acaba diye çünkü aldığınız hata ekran kartı ile alakalı. Eğer görüyor ve bir problem yoksa ddu ile driveri kaldırın ve tekrar kurun .

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
13500h rtx 4060 hp victus modelini aldım dünden beri sorunlarla uğraşıyorum. böyle bir sorunla karşılaştım ilk olarak sonra olmamaya başladı. driver yükledim en son sürümü yine de 5 fps alıyorum yani 05 fps alıyorum. ne yapabilirim bilgisisi olan var mı
Aygıt yöneticisine girdiğinizde 4060 ı görüyor musunuz ?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ilk başta Windows güncellemelirini kontrol edin varsa yapın . Ondan sonra aygıt yöneticisinden ekran kartınızı kontrol edin görüyor mu acaba diye çünkü aldığınız hata ekran kartı ile alakalı. Eğer görüyor ve bir problem yoksa ddu ile driveri kaldırın ve tekrar kurun .
Aygıt yöneticisine girdiğinizde 4060 ı görüyor musunuz ?
Hâlâ anlamadım ne yapmam gerektiğini. Sürücü olarak geforce experience'tan game ready sürüm 537.13 sürücüsünü yükledim. Burda mi hata yapıyorum acaba

Ekler

• 20230831_083815.jpg
    20230831_083815.jpg
    2.2 MB · Hit: 83

Melotri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Esma kahya
Lolün client ayarlarında bir sekmesinde direct x diye bir sürüm olacak onun en eskisini seçip denesene

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler

Diartios

80+
Selamler tüm driverları güncellediğinden emin ol. Yüksek ihtimal laptopun hem gpu hem de onboard gpuyu aynı anda kullanıyor veya sadece onboard gpuyu. Bunu sadece gpu'ya aktarmalısın(görev yöneticisinden hangi gpunun fazla kullanıldığına bakabilirsin).
kısaca https://www.alphr.com/set-default-graphics-card/ bu linkteki sadece windows ayarlarından yapılan şeyi yaparak hangi gpuyu kullanacağını seçebilirsin.
Mux switch var ise direkt laptopun hangi ekran kartı üzerinde çalışacağını seçebilirsin.
Detaylı bilgi istiyorsanız diartios1881 discorddan ekleyin

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Selamler tüm driverları güncellediğinden emin ol. Yüksek ihtimal laptopun hem gpu hem de onboard gpuyu aynı anda kullanıyor veya sadece onboard gpuyu. Bunu sadece gpu'ya aktarmalısın(görev yöneticisinden hangi gpunun fazla kullanıldığına bakabilirsin).
kısaca https://www.alphr.com/set-default-graphics-card/ bu linkteki sadece windows ayarlarından yapılan şeyi yaparak hangi gpuyu kullanacağını seçebilirsin.
Mux switch var ise direkt laptopun hangi ekran kartı üzerinde çalışacağını seçebilirsin.
Detaylı bilgi istiyorsanız diartios1881 discorddan ekleyin
Ekliyorum devil of hell's kitchen ismim

ekin1719

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
selimhan yvz
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka aynı sorunu yaşıyorum çözebildiysen bana da söyleyebilir misin discord bilgilerini söylersen oradan da konuşabilirizz

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka aynı sorunu yaşıyorum çözebildiysen bana da söyleyebilir misin discord bilgilerini söylersen oradan da konuşabilirizz
laptop mu kullanıyorsun ve ne zaman aldın

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Burak
Hatanız büyük ihtimalle şu yeni aldınız PC yi ve Windows dahil tüm sürücülerin aygıtların güncellemesini yapmadınız gördüğüm kadarıyla aygıt yöneticisinde ünlem ❗ işaretli baya sürücü var her şeyi sonuna kadar güncelleyin sonra oyun oynayın bunları yapmadan PC de oyun açsanız kağnı gibi olur oyunlar

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Hatanız büyük ihtimalle şu yeni aldınız PC yi ve Windows dahil tüm sürücülerin aygıtların güncellemesini yapmadınız gördüğüm kadarıyla aygıt yöneticisinde ünlem ❗ işaretli baya sürücü var her şeyi sonuna kadar güncelleyin sonra oyun oynayın bunları yapmadan PC de oyun açsanız kağnı gibi olur oyunlar
ben sorunu iade ederek çözdüm onun öncesınde her şeyi denedım ama duzelmemıstı maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom