Monitör hakkında biraz araştırma yaptım pek bir sonuç bulamadım, benzer sorunu yaşamış biri olarak önerim eğer çizgi sürekli aynı yerdeyse ve kapatıp açınca gitmiyorsa iade etmen.fazeon x27f200
çizgi sürekli aynı yerde değil aslında siyah bir şeyin üstü parıldadığı zaman yani gri tonlarında olmaya başladığı zaman bu çizgiler o kısımda belli olmaya başlıyor örnek olarak bir video gönderebilirimMonitör hakkında biraz araştırma yaptım pek bir sonuç bulamadım, benzer sorunu yaşamış biri olarak önerim eğer çizgi sürekli aynı yerdeyse ve kapatıp açınca gitmiyorsa iade etmen.
iyi olur youtube vb platforma yükleyip buraya linkini atarsanız.çizgi sürekli aynı yerde değil aslında siyah bir şeyin üstü parıldadığı zaman yani gri tonlarında olmaya başladığı zaman bu çizgiler o kısımda belli olmaya başlıyor örnek olarak bir video gönderebilirim
iyi olur youtube vb platforma yükleyip buraya linkini atarsanız.
iyi olur youtube vb platforma yükleyip buraya linkini atarsanız.
Onu bende düşündüm fakat 50 hz hızındayken bu çizgiler hiç belli olmazken 144 hz e çıktıkça gerçekten rahatsız edici boyutlara ulaşıyor artık ve bu çizgiler sadece kırmızı tonunda değil başka renk tonlarında da belli oluyor ben sadece daha belli olması için bu şekilde görüntü aldım sizin söylediğiniz de mantıklı elbet ama hala şu hz yükseldikçe bu kadar fazla belli olması olayını anlayabilmiş değilimHocam gri tonunda dikey olarak gözüken kırmızı çizgilerden bahsediyorsanız bu ekranın doğal yapısından kaynaklı 27inc 1080p olduğu için pikseller gözle seçilebiliyor eğer 2k olsaydı kırmızı pikselleri görmek için daha yakından bakmanız gerekirdi.
Tamamdır hocam yardımınız için teşekkür ederimBeğenmediyseniz iade edin, kafanızı kurcalayıp durmasından iyidir.
Renk tonu olarak zaten mavi yeşil ve kırmızı çizgiler gözükebilir.