Adriatique
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Ben 4 de kullanıyorum
Neden?
Ben 4 de kullanıyorum
Neden?
Instagram dan sarhoş benHocam siz dediniz ya :d
Fotoğraf kalitesi kötüydü, 4mü 0mı daha iyi anlaşılmıyordu. Sana bıraktım 0'da arkasındaki iz daha az dedin yaHocam siz dediniz ya :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Instagram dan sarhoş ben
Öylede sen bana 4 de iyi gibiydi DiyonFotoğraf kalitesi kötüydü, 4mü 0mı daha iyi anlaşılmıyordu. Sana bıraktım 0'da arkasındaki iz daha az dedin ya
Öylede sen bana 4 de iyi gibiydi Diyon
Ama öylede renklerin canlılığı azaliyorHangisinin daha iyi olduğu foto kalitesinden dolayı çok anlaşılmıyor, gördüğüm kadarıyla yorum yaptım. Sen 0'da 4'e göre daha az iz var deyince o zaman 0'da kalsın dedim.
0'da iz daha azsa ve UFO daha netse 0'da kalsın.
Garip, parlaklık mı düşüyor yoksa direkt renkler mi değişiyor?Ama öylede renklerin canlılığı azaliyor
od ne oluyor dostumOverdrive açma kanka arkadaş farklı monitörlerin od ayarı ile karıştırmış, bu monitörü bende kullanıyorum odyi kapat ghosting olur yoksa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk başta attığın fotodaki ayarlara dön öyle daha iyi.
Renklerin canlılığının azalma sebebini çözemedim, ilk kez bu monitörde karşılaştım böyle bir durumla. Normal bir monitörde overdrive'nin renklere bir etkisi olmaz. Kullanıcıya 2 farklı seçenek sunmak istemiş olabilirler.Ama öylede renklerin canlılığı azaliyor
Bu sarı rengi doğru göstermeme durumu overdrive açınca düzeliyor olabilir, monitörün renk profili değişiyor çünkü dediğinize göre.Ozaman ben 0 a ayarlayıp renk ayarı yapım hem bu monitör öç li olduğundan sarı rengi iyi göstermiyordu onuda ayarladim
Akşam evde bi bakim od yi açınca renk nasıl olcak kapatınca nasıl olcakBu sarı rengi doğru göstermeme durumu overdrive açınca düzeliyor olabilir, monitörün renk profili değişiyor çünkü dediğinize göre.