YENİ ALDIĞIM PC KASIYOR

YunusEmre/07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
120
Gaming gen den PC aldım fortnite düşük ayarlarda bile kasıyor donma oluyor 1 hafta olmadı iade etmek istiyorum iade kabul olur mu Gaming gen müşteri hizmetleri hazır sistemler iade olmaz gönderin bakalım diyorlad ama sorunumun çözüleceğini düşünmüyorum çünkü daha öncede gamegarajda böyle bir sorunla karşılaştım aynı şeyleri yaşıyorum şuan
Gerekli sürücüleri kurdum chipset update ekran kartı driver
İ5 12400f
rtx 3070
16GB ram
1tb ssd

Prizde falan sıkıntı olmasın. Akim önleyici priz kullan farkı göreceksin.mesela ben duvardaki prize direkt teli şarj için bağladığım da telde bayağı ısınma olurken , akim önleyici de tel tam doluyor ısınma hiç yok.

Fortnite oynarken bilgisayarın kasıyor mu yoksa arada bir drop mu giriyor ? directx kaç ? DLLS hangi ayarda ?

Gaming gen den PC aldım fortnite düşük ayarlarda bile kasıyor donma oluyor 1 hafta olmadı iade etmek istiyorum iade kabul olur mu Gaming gen müşteri hizmetleri hazır sistemler iade olmaz gönderin bakalım diyorlad ama sorunumun çözüleceğini düşünmüyorum çünkü daha öncede gamegarajda böyle bir sorunla karşılaştım aynı şeyleri yaşıyorum şuan
İ5 12400f
rtx 3070
16GB ram
1tb ssd
Diğer oyunlarda bi fps kaybı falan yoksa sorun fortnite dan dolayı galiba hocam genel olarak bi kötüleşmis fornite aldığıdım kadarıyla. Kabul ederle bu arada çok uğraştırır.

Prizde falan sıkıntı olmasın. Akim önleyici priz kullan farkı göreceksin.mesela ben duvardaki prize direkt teli şarj için bağladığım da telde bayağı ısınma olurken , akim önleyici de tel tam doluyor ısınma hiç yok.
Akım koruyucu priz var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Diğer oyunlarda bi fps kaybı falan yoksa sorun fortnite dan dolayı galiba hocam genel olarak bi kötüleşmis fornite aldığıdım kadarıyla. Kabul ederle bu arada çok uğraştırır.
GTA 5 te d donma oluyor

Sorun sadece Fortnite'da mı?

İ5 12400f
rtx 3070
16GB ram
1tb ssd
14 gün cayma hakkın var almaları lazım

İ5 12400f
rtx 3070
16GB ram
1tb ssd
donma kasma diyorsun ama burada millet farazi konuşmak zorunda kalıyor aç afterburner sebebini öğren yardımcı olalım bizde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,637
Üyeler
191,936
Son üye
tt3477
Geri