Yeni aldığım psu ve bașıma açtığı dert.

Sarperol

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba,
Bugün iș odakli olarak rx 550 4gb oc ekran kartı aldım haliyle elimde ki psu yetersiz olduğu için buna karşı yeni bir psu aldım. Psu değiştirdim ekran kartini bağladım bir güzel topladim ettim. Lakin bir türlü ekrana görüntü alamadım. Anakartın HDMI girisine bağladım gene aynı. Sizce bu sorunun sebepleri ne olabilir. Yada daha önce bu durumu yașayıp çözüme ulaşan arkadaşlar bana yardım ederse çok sevinirim.
Ek olarak güç kesmeden bilgisayarı kapatamıyorum.

psu nuz hangi marka durun tahmin edeyim frisby rampage powerboost yada c4

FSP 500w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba kisadevre korumasi falan mı aktif anlamadım ki

FSP 500w

Acaba kisadevre korumasi falan mı aktif anlamadım ki
o modelde olması lazım anlamadım ben sizin sorununuzu biraz başka arkdaşlar gelecektir

Tüm parçaları nasıl bağladınız?

Arkadaşlar merhaba,
Bugün iș odakli olarak rx 550 4gb oc ekran kartı aldım haliyle elimde ki PSU yetersiz olduğu için buna karşı yeni bir PSU aldım. PSU değiştirdim ekran kartini bağladım bir güzel topladim ettim. Lakin bir türlü ekrana görüntü alamadım. Anakartın HDMI girisine bağladım gene aynı. Sizce bu sorunun sebepleri ne olabilir. Yada daha önce bu durumu yașayıp çözüme ulaşan arkadaşlar bana yardım ederse çok sevinirim.
Ek olarak güç kesmeden bilgisayarı kapatamıyorum.
Tam bağlantı yapıp yapmadığınızı kontrol edebilir misiniz? Fanlara vs güç geliyor mu yoksa hiç güç yok mu?

Kasa açılıyor kasa tusu ile çalışıyor ama geri aynı yerden basılı tutup kapatamıyorum bütün fanlar dönüyor uyari sesi de yok. 4+4 8 pin ve 24 pin baglantilari tamam ide ler tamam hdd ve ssd tamam güç beslemeleri baglandi. Bir yerde yanlış mı yaptım acaba. Ekran kartinda güç beslemesi mevcut değil soketten besleniyor.

Tam güç bütün her şey çalışıyor ama ekran kartı soksede taksam da ekrana görüntü alamıyorum

Tam bağlantı yapıp yapmadığınızı kontrol edebilir misiniz? Fanlara vs güç geliyor mu yoksa hiç güç yok mu?
Bütün fanlar aktif çalışıyor.

Üstündeki tuştan PSU'yu açtınız mı?
Psu açık hocam.

Bilgisayarda aksine öyle çok lazım ki anlatamam size 😂

Bu şekilde.
15916261111647532101928391912058.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR