Avolay
80+ Gold
Kasa kalitesi kim umursar metal kasayı şahsen ben umursamam20.3'ün kasa kalitesi kötü, Abra kasalı Tulpar.
Kasa kalitesi kim umursar metal kasayı şahsen ben umursamam20.3'ün kasa kalitesi kötü, Abra kasalı Tulpar.
Kaynak?
14000TL vereceğim laptopun kasa kalitesinin kötü olmasını istemem.Kasa kalitesi kim umursar metal kasayı şahsen ben umursamam
Plastik olanlar kötü değil metalden daha kötüdür de güzel his veriyor yine deMesaj otomatik birleştirildi:
14000TL vereceğim laptopun kasa kalitesinin kötü olmasını istemem.
Teknik olarak Abra kasasına Tulpar koymuşlar, ben almazdım ve önermiyorum.Plastik olanlar kötü değil metalden daha kötüdür de güzel his veriyor yine de
Ben Aldım (V20.2) Preminium hissettirdiğini söylüyor ve öneriyorumTeknik olarak Abra kasasına Tulpar koymuşlar, ben almazdım ve önermiyorum.
20.2 kullanan çok fazla kişiyle konuştum hepsi kasa kalitesinden memnun değil.Ben Aldım (V20.2) Preminium hissettirdiğini söylüyor ve öneriyorum
Bneim konuştuklarımın da hiçbiri kötülemedi normal kasa işte20.2 kullanan çok fazla kişiyle konuştum hepsi kasa kalitesinden memnun değil.
13000TL'lik laptop için hiç normal değil, neyse uzatmaya gerek yok. Abra kasalı Tulpar işte.Bneim konuştuklarımın da hiçbiri kötülemedi normal kasa işte
F/p zaten metal kasa gibi bir takıntım yok ben o yüzden pek takmadım13000TL'lik laptop için hiç normal değil, neyse uzatmaya gerek yok. Abra kasalı Tulpar işte.