Neler Yeni

Yeni Bir Oyun Geliştiriyoruz Yardım?

Cimbomlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kayra Onat
Arkadaşlarımla beraber oyun geliştirmeye karar verdik ekibimiz var oyun hakkında kararlaştırdığımız özellikler şunlar sizden de isteğim şu siz hangi özelliklerin olmasını istersiniz konusu vs. ne olsun
1-PLatform PC
2-Tür:Sİmülasyon
3-Hikayeli oyun olacak bu arada konu ve senaryoda biraz kafamız karıştı
NOT:Konu olmadan olmaz gibi şeyler yazmayın biz de biliyoruz sizden fikir bekliyoruz

Cimbomlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kayra Onat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
savaş dediğim savaş sonrası hayatta kalma dedim kral fallout gibi radyasyonlu vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

shelter tarzı olabilir dışarı çıkıp erzak toplamalı
anladım teşekkürler yorumun için fikir geldikçe "ya şu çok iyi olur" dediğin birşeyler varsa yazarsan güzel olur

Project zomboid gibi oyun diyor.
anladım da biz 3d yapcaz sence ne olsun

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlarımla beraber oyun geliştirmeye karar verdik ekibimiz var oyun hakkında kararlaştırdığımız özellikler şunlar sizden de isteğim şu siz hangi özelliklerin olmasını istersiniz konusu vs. ne olsun
1-PLatform PC
2-Tür:Sİmülasyon
3-Hikayeli oyun olacak bu arada konu ve senaryoda biraz kafamız karıştı
NOT:Konu olmadan olmaz gibi şeyler yazmayın biz de biliyoruz sizden fikir bekliyoruz
Aklınızda bir hikaye varsa senaryo yazmanıza yardımcı olabilirim.

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can
anladım teşekkürler yorumun için fikir geldikçe "ya şu çok iyi olur" dediğin birşeyler varsa yazarsan güzel olur

anladım da biz 3d yapcaz sence ne olsun
Uzaylılar istila etmiş erzak arıyoruz hayatta kalıyoruz öyle bir şey yapabilirsin. Xcom gibi. yada zombileri ekleyip salgın hastalıktan kurtardığın bir senaryo yazabilirsin.

Cimbomlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kayra Onat
Uzaylılar istila etmiş erzak arıyoruz hayatta kalıyoruz öyle bir şey yapabilirsin. Xcom gibi. yada zombileri ekleyip salgın hastalıktan kurtardığın bir senaryo yazabilirsin.
o tarzda çok oyun ve film var diye onlardan vazgeçtik teşekkürler yine de fikirlerinizi bekliyourz

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
hikaye şuan için belli değil karar veremedik işte sence ne olabilir dedğimiz türde
Valla bu sizin kararınıza kalmış :D Benim aklıma bir şey gelmedi. Yapay zekaya danış istersen. Yaşınız kaç ayıp olmazsa ?

Top Bottom