Neler Yeni

Yeni DA-5 İle Anlaşılan Firma

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ömer Faruk Özvardar
Merhabalar MD2 Sisteminde de gelmiş itopyaya laf ederek ban yemiş biri olarak tekrar buraya geliyor ve tepkimi gösteriyorum... Abdullah abinin de storysinde paylaştığı gibi itopya.com yine çöktü... Böylesine ünlü ve tercih edilen bir firmanin internet sitesinin böyle olmamasi gerektigini ve sitenin çökmesinin de övünülecek bir durum olmadığını düşünüyorum... Geçen sefer hakkımı yiyen bu firmaya da tekrardan hakkımı helal etmediğimi belirtmek istiyorum. Saygılar...

Ratorest

80+ Silver
IMG_20210522_174330.jpg

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Elbette daha iyi bir altyapı sunabilirler ama bunun İtopya ile alakası yok. Ne kadar iyi hizmet sunarsanız sunun yoğunluk olduğu zaman çöker. Koskoca Steam, Epic Games çöküyor İtopya'ya ne yapsın? :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ömer Faruk Özvardar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu firma yüzünden bilgisayar almak için olan son şansımı da kullandim sagolsunlar onu da mahvettiler şimdi kaldik bilgisayarsız bu uzaktan eğitim döneminde....

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Merhabalar MD2 Sisteminde de gelmiş itopyaya laf ederek ban yemiş biri olarak tekrar buraya geliyor ve tepkimi gösteriyorum... Abdullah abinin de storysinde paylaştığı gibi itopya.com yine çöktü... Böylesine ünlü ve tercih edilen bir firmanin internet sitesinin böyle olmamasi gerektigini ve sitenin çökmesinin de övünülecek bir durum olmadığını düşünüyorum... Geçen sefer hakkımı yiyen bu firmaya da tekrardan hakkımı helal etmediğimi belirtmek istiyorum. Saygılar...
Her indirim koskoca steam çöküyor hocam yapmayın etmeyin o.O2

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Bu firma yüzünden bilgisayar almak için olan son şansımı da kullandim sagolsunlar onu da mahvettiler şimdi kaldik bilgisayarsız bu uzaktan eğitim döneminde....
olay ne hocam başınıza ne geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ömer Faruk Özvardar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elbette daha iyi bir altyapı sunabilirler ama bunun İtopya ile alakası yok. Ne kadar iyi hizmet sunarsanız sunun yoğunluk olduğu zaman çöker. Koskoca Steam, Epic Games çöküyor İtopya'ya ne yapsın? :D
Ancak sorunun hala farkında değiller mi ? farklı hostlarla görünüşüp bu duruma biraz maliyetle son verebilirler ki müşterileri memnun edebilsinler sloganlari da %100 müşteri memnuniyeti bide

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Steam, Epic Games ile itopya yı bir tutmanda ne bileyim :D oraya girenle itopyaya girende bir değil itopya alt yapısı çok kötü.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
İncehesaota flexy silver yayınlandığı zamanlarda çökmedi diye hatırlıyorum ve o da F/p anlamında iyi bir sistemdi

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Steam, Epic Games ile itopya yı bir tutmanda ne bileyim :D oraya girenle itopyaya girende bir değil itopya alt yapısı çok kötü.
Ben zaten İtopya'yı savunmuyorum, arada orantı kurmak çok zor olmasa gerek.

kubi07

80+
bugün sisteme çok giriş yapılacağı belli, bulut server kiralasalar böyle problemler olmaz ama ne uğraşacaklar her türlü zaten satılacak.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,906
Üyeler
160,900