Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

BurakV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Vardar
Bu fiyata gerçekten mükemmel sistem fakat videonun gelmesinden itibaren 1 saat aralıksız denememe rağmen ben siteye bile zor ulaşırken stok nasıl-ne ara bitti anlayamadım. Ellerimden kayıp gitti güzelim ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali Emre
Evet benim teknik bilgim çok fazla olmadığından ve kullanmadığım ürün için yorum yapmadığımdan dolayı hep hep ziyaretçi olarak geliyordum. Ama DA5 konusunu görünce dayanamayıp sonunda üye oldum.

300 adet stok olursa yine 4-5 dakika içinde tükenir. Normalde forumda 800-900 kişi aktif olur toplam.
Şu anda;
Alıntıyı görüntüle
Çoğu da ziyaretçi:)

Karan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Karan
Tarih konur ondan sonra üye olan kişiler için geçerli olmaz zor bir şey değil onu ayarlamak
İtopyanında işi gücü yok bu ne zaman üye olmuş bu ne kadar mesaj yazmış diyemi takip edecek onlar ekmeğinde

PixDraw

80+ Bronze
Bu fiyata gerçekten mükemmel sistem fakat videonun gelmesinden itibaren 1 saat aralıksız denememe rağmen ben siteye bile zor ulaşırken stok nasıl-ne ara bitti anlayamadım. Ellerimden kayıp gitti güzelim ...
Video gelmeden önce ki bu sabah 10 dan beri aralıksız pc de ve sitede aktiftim video bildirimi geldiği gibi sayfayı yeniledim ve alamadım. Sanırım alanlar localhost üzerinden siteye giriş yaptı

YiğitAysul

80+ Silver

TobbOsman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Osman DOĞAN
Allah’ın aşkına kim aldı birisi ekran atsın da bakalım

boraylrm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bora
Ağa böyle indirimler cepte para yokken oluyor canım sıkılıyor yemin ederim on numara sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,885
Üyeler
163,736
Son üye
Erosreis
Top Bottom