Yeni DDR5 Sistem Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
0
Merhaba Arkadaşlar,

Yeni sistem toplayacağım AM5 DDR5 soketli ve RAM li fiyatlar çok pahalı geldi nedir ne değildir çok uzağım bu işlere uzun zamandır. Bütçem çok yok 50k max

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni sistem toplayacağım AM5 DDR5 soketli ve RAM li fiyatlar çok pahalı geldi nedir ne değildir çok uzağım bu işlere uzun zamandır. Bütçem çok yok 50k max
2.el sıfır karışık intel 14600k ddr4 topla ram fiyatları astronomik seviyede

afiyet
hocam bu ekran kartı hiç güven vermedi bana önceki kartım amd ydi yanmıştı powercolor da görünce sapphireden pekbir farkı yok gibi :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.el sıfır karışık intel 14600k ddr4 topla ram fiyatları astronomik seviyede
evet çok saçma bir fiyat farkı var rtx 5060 ile 5070 arasında dağlar kadar fark var anlam veremiyorum hiçbirşeye

hocam bu ekran kartı hiç güven vermedi bana önceki kartım amd ydi yanmıştı powercolor da görünce sapphireden pekbir farkı yok gibi :/

evet çok saçma bir fiyat farkı var rtx 5060 ile 5070 arasında dağlar kadar fark var anlam veremiyorum hiçbirşeye
RAM FİYATLARI ROKETLEDİ DAHADA ROKETLEYECKE O YÜZDEN FAYİŞ her şey

kart neden güven vermiyor gayet iyi bir kart sorunu da yok

Geri