Neler Yeni

Yeni editim nasıl olmuş?

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Özay Leylak
Yaptığınız eleştirileri dikkate alarak yeni bir edit yaptım. Toplamda 53 vuruş var ve vuruşların süresini minimuma indirmeye çalıştım. Şarkının basslarına vuruşları oturttum. Yeni eleştirilerinizi bekliyorum benim için gerçekten çok faydalı oldular. Teşekkür ederim şimdiden.

JSezar

80+ Silver
Edit güzel olmuş fakat oyunda vuruşlar epik değil ya da şarkı seçimi olmamış gibi.Tüm vuruşlar sheriff teki gibi tekli vuruş hs olsa ritimle daha da güzel olurmuş gibi.Bence güzel.shortsta karşıma çıksa izlerim,kendini izlettiriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Özay Leylak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Edit güzel olmuş fakat oyunda vuruşlar epik değil ya da şarkı seçimi olmamış gibi.Tüm vuruşlar sheriff teki gibi tekli vuruş hs olsa ritimle daha da güzel olurmuş gibi.Bence güzel.shortsta karşıma çıksa izlerim,kendini izlettiriyor.
Eleştirin için teşekkür ederim. Dediğim gibi 53 vuruş var ve 40 45 kadarı hs. Gerçekten çok zorlandım 1 haftadır aralıksız oynuyorum :D Şimdi shorts için nasıl videoyu küçültebilirim onu araştırıyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şarkı seçimi daha iyi olabilir gibi geldi ama eline sağlık. 2 parçaya bölünüp atılabilir bence reels'a
Teşekkür ederim eleştirin için. 25. saniyeye kadar bölüp ilk parçasını tiktok,shorts vb yerlere atmayı düşünüyorum.

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
SY
Eleştirin için teşekkür ederim. Dediğim gibi 53 vuruş var ve 40 45 kadarı hs. Gerçekten çok zorlandım 1 haftadır aralıksız oynuyorum :D Şimdi shorts için nasıl videoyu küçültebilirim onu araştırıyordum.

Teşekkür ederim eleştirin için. 25. saniyeye kadar bölüp ilk parçasını tiktok,shorts vb yerlere atmayı düşünüyorum.
olabilir hocam bence izlenir

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Temel
hocam çok iyi olmuş :)

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Furkan Enes Kaplan
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Özay Leylak
Hocam böyle bir video var fikir olarak referans alabilirsiniz çok sağlam bir edit
Teşekkür ederim. Şuan da premiere kullaniyorum ama after effects öğrenmeye çalışıyorum. Öğrendiğim zaman bu tarz yapmayı düşünüyorum.

Elinize sağlık bir tek sallanma efektleri rahatsız etti gerisi güzel duruyor
Çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,909
Üyeler
166,645
Son üye
EmirSrky