mukemmel bir konu daha ne fps degeri var ne diger parcalarin sicaklik veya kullanimi hemen tahmin yapip yanlis cevap vermeliyimYeni arc bm580 ekran kartı driverlarını yükledim her şey problemsiz cs ve valo girdim düşük fps aldım problem ne olabilir işlemci r5500 psu 550w80+
Fpsim 90 sıcaklığı normal yorum yapmak için konuşma lütfen sordunda cevap vermedim mi problemin neyde oldugunu bilmiyorummukemmel bir konu daha ne fps degeri var ne diger parcalarin sicaklik veya kullanimi hemen tahmin yapip yanlis cevap vermeliyim
oncelikle benim veya bizim sormamiz degil senin zaten konuyu acarken belirtmen gerek yorum yapmak icin konusma demissin madem sorucam nasil yorum yapmayayim hangi ayarlarda oynuyorsun ve onceki ekran kartin neydiFpsim 90 sıcaklığı normal yorum yapmak için konuşma lütfen sordunda cevap vermedim mi problemin neyde oldugunu bilmiyorum
ReSiazble barı aç, B580 FPS oyunlarına çok iyi değer veren bir kart değil. Ekstra olarak FPS oyunlarında asıl fark yaratacak şey işlemcini değişmendir, ekran kartı değişmen büyük FPS farkları yaratmaz çoğunlukla.Yeni arc bm580 ekran kartı driverlarını yükledim her şey problemsiz cs ve valo girdim düşük fps aldım problem ne olabilir işlemci r5500 psu 550w80+