Yardım YENİ EKRAN KARTI GÖRÜNTÜ YOK

dogukan34

80+
Reaksiyon skoru
24
Merhaba arkadaslar bugun arkadasima 2.el msi gaming x trio 3070 aldik..
Sistemim su sekilde satan kisi test yapti sorun yoktu
Sistem
Msi b550m pro vdh
Samsung 1 tb m2 ssd
R5 5600
FSp hyper 650w bronz psu (tek koldan 8+8 giris var 2 ye ayrilan 2080 superde sorunsuz calisiyor)
Msi karti takar takmaz anakarttaki vga ledi yaniyor ve monitor standart modda isigi yanip yani sonuyor ne yapabiliriz sorun ne kaynakli olabilir bios guncelledim ise yaramadi

bios pilini cikarip takmayi denedinizmi? yada kablo ekran kartina takilimi kontrol ettinizmi? bende de ayni sorun oldu ben ekran kartini cikardim bios pilini cikarip taktim ekran kartini geri taktigimda sorun cozuldu

Sistem
Msi b550m pro vdh
Samsung 1 tb m2 ssd
R5 5600
FSp hyper 650w bronz psu (tek koldan 8+8 giris var 2 ye ayrilan 2080 superde sorunsuz calisiyor)
Msi karti takar takmaz anakarttaki vga ledi yaniyor ve monitor standart modda isigi yanip yani sonuyor ne yapabiliriz sorun ne kaynakli olabilir bios guncelledim ise yaramadi
Sistemi eski kartla açın. DDU indirip, "güvenli modda yönetici olarak başlatın" seçeneği var, o şekilde çalıştırın. Güvenli mod sonrası yeniden başladığında aşağıdaki temizle ve kapat (yeni ekran kartı için) seçeneği var, onu seçip PC kapandığında PSU gücünü kesip yeni kartı takın ve başlatın. Sonuca etiketlersiniz.

1756682087844.webp

Sistemi eski kartla açın. DDU indirip, "güvenli modda yönetici olarak başlatın" seçeneği var, o şekilde çalıştırın. Güvenli mod sonrası yeniden başladığında aşağıdaki temizle ve kapat (yeni ekran kartı için) seçeneği var, onu seçip PC kapandığında PSU gücünü kesip yeni kartı takın ve başlatın. Sonuca etiketlersiniz.

Alıntıyı görüntüle
Anakartim sorunluymis anakarti degistirdim cozuldu

Valla hocam hicbir fikrim yok garip bi durum her yonetimi denedim bios update eski surume dondum temizledik baska islemci vs ssd format şu bu benim anakart msi 3070 gormedi gitti
Hayır mantıksız geldi o yüzden sordum hocam. Anakart arızalı ama eski kartı görebiliyor nasıl??

Sistem
Msi b550m pro vdh
Samsung 1 tb m2 ssd
R5 5600
Kartı siz gözünüzle test ettiniz mi

Hocam anakartın biosunu güncellemeyi deneyin genelde sorun çözülüyor böyle.
Denedim malesef ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam anakartın biosunu güncellemeyi deneyin genelde sorun çözülüyor böyle.
Denedim malesef
Kartı siz gözünüzle test ettiniz mi
Evet test ettim kart calisiyor sadece benim b550 pro vdh de calismiyor anakarta zarar verdim desem kasadan cikmadiki ayrica versem 2080s i calisrirmazdi gariplik var

Hayır mantıksız geldi o yüzden sordum hocam. Anakart arızalı ama eski kartı görebiliyor nasıl??
Onu bende anlamadim 2080 super rogu göruyor 3070 msi gormuyor bilgisayarci bazi modeller böyle kart seciyor vs dedi garantiye gonderdim bakalim servis ne diyecek ilk defa boyle biseyle karsilastim asus b550 prime aldim onda calistu

Denedim malesef ...

Denedim malesef

Evet test ettim kart calisiyor sadece benim b550 pro vdh de calismiyor anakarta zarar verdim desem kasadan cikmadiki ayrica versem 2080s i calisrirmazdi gariplik var

Onu bende anlamadim 2080 super rogu göruyor 3070 msi gormuyor bilgisayarci bazi modeller böyle kart seciyor vs dedi garantiye gonderdim bakalim servis ne diyecek ilk defa boyle biseyle karsilastim asus b550 prime aldim onda calistu
Geçmiş olsun hocam. İlk defa bir anakartın ekran kartı seçtiğini duydum. Servis raporunu beni etiketleyerek paylaşırsan memnun olurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,914
Üyeler
184,700
Son üye
v3rtecc
Geri