Bune len minnoş ilk defa gördümYeni aldığım gigabyte rtx 5060 eagle ice ekran kartının pcie slotu küçücük çıktı alınca farkettim. Bunu normal anakarta takabiliyor muyuz? Anakartım msi b450 gaming plus.
Ne yapmam lazım? Kartın resmen yarısı yok nasıl yapmışlarsa.
Anakart ekran kartını nasıl kilitleme yapacak ki acabaYeni aldığım gigabyte rtx 5060 eagle ice ekran kartının pcie slotu küçücük çıktı alınca farkettim. Bunu normal anakarta takabiliyor muyuz? Anakartım msi b450 gaming plus.
Kırk yılın başı upgrade yapıyoruz başımıza gelene bak bu ne yaBune len minnoş ilk defa gördüm
Baktım internette şimdi böyle hep soketler görselde de normalde böyle yapmıyolardı bakırları kaldırıyorlardı normal ekran kartı soketi gibi uzun oluyordu bunu anakart kitleyemez kiKırk yılın başı upgrade yapıyoruz başımıza gelene bak bu ne ya
Malzemeden çalmışlar gibi. İnsani şüpheye düşürür. Düşer mi diye ilginçYeni aldığım gigabyte rtx 5060 eagle ice ekran kartının pcie slotu küçücük çıktı alınca farkettim. Bunu normal anakarta takabiliyor muyuz? Anakartım msi b450 gaming plus.
Ama diğer tarafını nasıl kitleycez? Tam oturtamazsam sorun olmaz mı arkası boşta kalacak yaninormal bir sekilde anakartiniza takabilirsiniz problem yokhatta daha da kisa olan ethernet kartlarini da normal pcie slotuna takabilirsiniz.
problem olmaz hocam, ekran kartinin kasa vidasini saglam baglamayi unutmayinAma diğer tarafını nasıl kitleycez? Tam oturtamazsam sorun olmaz mı arkası boşta kalacak yani
Takabilirsiniz kilitlemeden de calisacaktir.Yeni aldığım gigabyte rtx 5060 eagle ice ekran kartının pcie slotu küçücük çıktı alınca farkettim. Bunu normal anakarta takabiliyor muyuz? Anakartım msi b450 gaming plus.
Kardeşim one öyle kocaman ya (!) Daha Ufağı yokmuydu?(!)Yeni aldığım gigabyte rtx 5060 eagle ice ekran kartının pcie slotu küçücük çıktı alınca farkettim. Bunu normal anakarta takabiliyor muyuz? Anakartım msi b450 gaming plus.
Malzemeden çalan müteahhit gibi olay xkcbdbhxYeni aldığım gigabyte rtx 5060 eagle ice ekran kartının pcie slotu küçücük çıktı alınca farkettim. Bunu normal anakarta takabiliyor muyuz? Anakartım msi b450 gaming plus.
Mantıklı bişeyler uydururum ben ona. Fotoda az buçuk belli zaten slotun bittiği hizada kartta bitiyor. Elektronik devresinin genişliği kartın toplam boyutunun yarısı kadar. İster istemez ufak bi kazıklandık lan diyo insan içindenKardeşim one öyle kocaman ya (!) Daha Ufağı yokmuydu?(!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Malzemeden çalan müteahhit gibi olay xkcbdbhx
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartın eğilmesin diye mümkünse destek aparatı al ekstra uyguna var 100 200 300 TL ye