Olum çok tatlı lan yerimAslında var dostum ama gidip avlamadığın sürece sıkıntı yok yavru ve yaralı bulduğunda besleyebiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Selamı var beyler
Alıntıyı görüntüle
Olum çok tatlı lan yerimAslında var dostum ama gidip avlamadığın sürece sıkıntı yok yavru ve yaralı bulduğunda besleyebiliyorsun
Selamı var beyler
Alıntıyı görüntüle
benden iyi besleniyorDün yolda gelirken yol kenarında hareketsiz duruyodu yürüyemiyodu eve getirdim fındık fıstık badem süt aldım biberonla emzirdim suan aslan gibi oldu kafamdan inmiyor ahhshwhwjsdel
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Suyla ılıştırıp ılık sütü verdim kudurmuş gibi içiyor ahshwjwjswıbenden iyi besleniyor![]()
Çok tatlıymış korkmamasına şaşırdım
Besleyip besleyemeyeceğiniz konusunda bir veterinere danışmanızı öneririm.
Araba kadar papağan kafesi sipariş ettim içine delikli kütük koyup yaşam alanı yapacağım evde çok nadir gezecek abi ahhhahaajsdaEvin yarısını kemirince gelen pişmanlık hissi![]()
Kablolar nanayEvin yarısını kemirince gelen pişmanlık hissi![]()
Çok masumSuyla ılıştırıp ılık sütü verdim kudurmuş gibi içiyor ahshwjwjswı
Alıntıyı görüntüle
Araba kadar papağan kafesi sipariş ettim içine delikli kütük koyup yaşam alanı yapacağım evde çok nadir gezecek abi ahhhahaajsda
Çok tatlı vallaSuyla ılıştırıp ılık sütü verdim kudurmuş gibi içiyor ahshwjwjswı
Alıntıyı görüntüle
Araba kadar papağan kafesi sipariş ettim içine delikli kütük koyup yaşam alanı yapacağım evde çok nadir gezecek abi ahhhahaajsda
sokakta gördüğün kediyi al falan okeyde sincap ne iş yawahdhasdsha kanka hayatımda gördüğüm en tatlı hayvanlardan biri ashdsahdajd
Kıymalıya alıştıracağım ben ashdhajaskadslahmacun yemiyorsa bizden değildir
kebapla başlat hocam bi farkın olsunKıymalıya alıştıracağım ben ashdhajaskads
Tam ısırmalık değilmi yaDün yolda gelirken yol kenarında hareketsiz duruyodu yürüyemiyodu eve getirdim fındık fıstık badem süt aldım biberonla emzirdim suan aslan gibi oldu kafamdan inmiyor ahhshwhwjsdel
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle