Kardeşim boş yapma adam istek demiş adı üstünde bende bunlardan biri olursa daha iyi olacağını düşünüyorum sananemd-3?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ketçap mayonez olsun mu?
abi ucuz olsunArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
Umarım 5600XT Ryzen 5 3600 sistem gelir 9 bin TL civarına çok ihtiyacım var1- i5 10400F + 1660 Super.
2- i3 10100F + 1660 Super.
3- i3 10100F + 1650 Super.
4- Ryzen 5 3600 + 1660 Super
5- i5 10400F + 5500 XT.
6- i3 10100F + 5500 XT.
Hocam 5600 XT'li gelmesi çok zor. Mining performansı iyi olduğu için maalesef yüksek bütçe olur diye düşünüyorum. Şahsen F/P olması açısından AMD değil de intel işlemci tercih ederim.Umarım 5600XT Ryzen 5 3600 sistem gelir 9 bin TL civarına çok ihtiyacım var
Vay be 1 kişi bile inanmamış elimde kanıtlar vardı oysaki. Neyse bildiklerim benimle gider. Aramayanlar cevapları bulamaz.Beyler hazır olun sistemi açıklıyorum tüm bilgiler bende mevcut hangi sitede yayınlanacağına kadar... bilgileri yavaş yavaş gireceğim siteyi en sona saklıyorum. Fiyat hakkında tam bilgim yok ama çok yakın olarak biliyorum. Birde hediyeleri bilmiyorum gerisi hepsi mevcut . İlk öğrenmeyi istediğiniz parça hangisi ?
Doğru diyorsun usta ama AMD taraftarıyım ben her zaman ve ihtiyacım için AMD daha iyi sadece oyun oynamayacağım için ki zaten AMD taraftarıyım her zaman daha başarılı buluyorum umarım gelir ama hayırlısı olsun umarım gönlümüzce olurHocam 5600 XT'li gelmesi çok zor. Mining performansı iyi olduğu için maalesef yüksek bütçe olur diye düşünüyorum. Şahsen F/P olması açısından AMD değil de intel işlemci tercih ederim.
Hocam yeni gelecek sistemi biliyor musunuzVay be 1 kişi bile inanmamış elimde kanıtlar vardı oysaki. Neyse bildiklerim benimle gider. Aramayanlar cevapları bulamaz.
Evet elbette yazdıklarımdan anlaşılıyor zatenDoğru diyorsun usta ama AMD taraftarıyım ben her zaman ve ihtiyacım için AMD daha iyi sadece oyun oynamayacağım için ki zaten AMD taraftarıyım her zaman daha başarılı buluyorum umarım gelir ama hayırlısı olsun umarım gönlümüzce olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yeni gelecek sistemi biliyor musunuz
Abi lütfen ryzen 5 3500x GTX 1650 Super 16gb ram 500ssd sistem yap cok ihtiyacım varArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
Ben inandım. İlk işlemci?Vay be 1 kişi bile inanmamış elimde kanıtlar vardı oysaki. Neyse bildiklerim benimle gider. Aramayanlar cevapları bulamaz.