ANGARA MESSI
80+
İşlemci olarak piyasanın en iyi f/p 5600x reis ile bir sistem bekliyorum. Ekran kartını söylemiyorum ama bu işlemci kullanılsın yeter.
Kardeşim kaç aylık bir konu bak yaİşlemci olarak piyasanın en iyi f/p 5600x reis ile bir sistem bekliyorum. Ekran kartını söylemiyorum ama bu işlemci kullanılsın yeter.
Kapatsınlar konuyu ozaman mesaj atmaya.Kardeşim kaç aylık bir konu bak ya
Şaka yapıyorsun değil mi?engin dege'nin videoalrına bak youtubeda adam süper pcler topluyo
en fazla 10k bütçem var abi. parçalardan pek anlamadığım için yazıyorum. şu sıralar kuzenimle valorant oynuyoruz ve genelde de fps oyunları oynarım. ona göre bir pc toplayabilirsen güzel olur. benim gibi bütçesi olup bu tarz oyun oynayanlar vardır diye düşünüyorum. 1,5-2 haftaya alacağım. umarım görürsün bu mesajı.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
Konu açsan daha iyi olur.en fazla 10k bütçem var abi. parçalardan pek anlamadığım için yazıyorum. şu sıralar kuzenimle valorant oynuyoruz ve genelde de fps oyunları oynarım. ona göre bir pc toplayabilirsen güzel olur. benim gibi bütçesi olup bu tarz oyun oynayanlar vardır diye düşünüyorum. 1,5-2 haftaya alacağım. umarım görürsün bu mesajı.
alacağım zaman bir konu açayım o zamanKonu açsan daha iyi olur.
Aç bugün 13-14 gibi , Konuyu da hortlatmasanız güzel oluralacağım zaman bir konu açayım o zaman