kanka niye hortlattın bu konuyu baksana nezaman açılmışRTX 2070 + R5 3500X
GÖRMEDİMkanka niye hortlattın bu konuyu baksana nezaman açılmış
Abim kasa için 9 bin TL bütçem var f/p 9 bin TL kasa olursa alacağım umarım yaparsın.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
5500XT ryzen 5 3600 olmasını isterdim mümkünse 5600XT ama bilmiyorum yani umarım olur pcye gerçekten ihtiyacım var çok eski laptopum var birikimim var 10 bin TL civarı birikimim var 9 bin TL'yi kasaya ayırdım 9 10 bin TL bandında kasa olursa çok sevinirimArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Lan ben de görmedim yazdım önüme çıkınca yeni sandım 28 Aralıkmış neyse sıkıntı yokGÖRMEDİM
Pc olmayınca mecbur arayıştayız stok yok )Abim kasa için 9 bin TL bütçem var f/p 9 bin TL kasa olursa alacağım umarım yaparsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5500XT ryzen 5 3600 olmasını isterdim mümkünse 5600XT ama bilmiyorum yani umarım olur pcye gerçekten ihtiyacım var çok eski laptopum var birikimim var 10 bin TL civarı birikimim var 9 bin TL'yi kasaya ayırdım 9 10 bin TL bandında kasa olursa çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lan ben de görmedim yazdım önüme çıkınca yeni sandım 28 Aralıkmış neyse sıkıntı yok
Fiyat performans RTX 3090 sistem istiyoruz. Hep ucuz bütçe F/P sistemler sıktı zaten az stok oluyor ucuz kasa toplamanın anlamı yok bir kerede olsun üst seviye sistem yapın.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
ryzen 5 3600+gtx 1660tiArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
R5 3600 - GTX 1660 Super ve 144hz 24" monitör.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
md-3?Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
ketçap mayonez olsun mu?ryzen 5 3600+gtx 1660ti
ryzen 5 3600+2060
ryzen 5 3600+1660 super
ryzen 5 3600+1650 super